2777
2789
عنوان

بیایید در مورد اکسم بهتون بگم

70 بازدید | 10 پست

ازتون نظر پرسیدم ک میخام مهاجرت کنم بهش پیام بدم یا نه .خیلی هاتون گفتین آره 

منم بهش پیام دادم ،صبح گفت چجور میخای بری شرایطتت چجوریه ،یه کم حرف زدیم 

بعد یهو برگشت گفت من بدون تو نمیتونم ،هر کسی میاد حوصله اش ندارم هیچکس نمیتونم جات بزارم 

هر کاری گذشته کردم دلیلش کینه ای بود ک ازت داشتم،داستان گذشته مفصله نمیتونم توضیح بدم .

بعدشم گفت از حالت بهم خبر بده،گفتم وقتی نمیتونیم بهم برسیم اینکار میشه زجر دادن خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت ولی من پیام میدم حالت میپرسم دوس نداشتی جواب نده 

منم گفتم باشه خوشحال میشم گاهی حالم بپرسی ،میدونم تو همیشه مهربون بودی و هستی ،سین کرد چیزی نگفت ولی .منم دیگه تل آن نشدم فک نکنه معطلشم

حالا تو مهاجرت کن بعدش به بدبختی اونایی که بدون تو نمیتونن زندگی کنن هم رسیدگی میکنی

😅😅😅😅😅تو روحت نصف شبی منو خندوندی 

ولی کاش پیام نمی‌دادم همش گذشته یادم میفته افکارم میریزه بهم

حالا تو مهاجرت کن بعدش به بدبختی اونایی که بدون تو نمیتونن زندگی کنن هم رسیدگی میکنی

دروغه زمان درمان هر چیزیه با زمان هم نمیتونم فراموشش کنم ،کلا دیوونه شدم

به فکر آینده و موفقیت خودت باش عزیزم

بهم گفت تو چی منو دوس داری،من دیگه خودمم دوس ندارم .فقط میدونم یه زمانی تو رو دیوانه دار دوست داشتم و خواهم داشت ...این جمله همش سرم پلی میشه احساس میکنم بدی کردم بهش

بهم گفت تو چی منو دوس داری،من دیگه خودمم دوس ندارم .فقط میدونم یه زمانی تو رو دیوانه دار دوست داشتم ...

نه تو به کسی بدی نکردی مطمین باش و پرونده این آدمو برا خودت ببند ...داره میگه خودشم دیگه خودشو دوست نداره..پس از نظر خودش آدم ارزشمندی نیست و داغونه...اگه فکر موفقیت هستی با یه آدم داغون نمیشه....باید با کسایی باشی که پلن دارن برا همه زندگیشون و آینده رو برا خودشون میسازن...نه با یه آدمی که نمیدونه کی رو دوست داره یا نداره...تو اگه پیام نمیدادی احتمالا یادش نبود بدون تو نمیتونه زندگی کنه؟ عامووو ولمون کن تو رو خدا