2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 155 پست
عنوان تاپیک خیلی مسخره یعنی چی نذاریم درس بخونن برن دنبال الواتی خوب؟؟؟بهتر بودمیگفتی بچه ها رو م ...

منظورم همینه خانم 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم دوباره بخون... یک دنیا آدم درس میخونه اما سال اولش نمیشه ... برای سال دوم تلاش کن اگر نشد به قول خودت دنبال شغل آزاد باش ...

قطعا واسه یک زن خیلی سخته هم کار بیرون بکنه و هم خونه رو مدیریت کنه ولی الان اگر دختر شغل همون کارمندی رو نداشته باشه باید منت شوهرش رو بکشه که بهش یک پولی بده ...

الان هرکاری بخوای انجام بدی نیاز به مدرک هست ...

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای یکی بکوبی میگی اخرش میشه کارمند🤔بيچاره کارمندا

عزیزم قصد توهین نداشتم اتفاقا کارمندی خوبه ولی ارزش داره سرش بچه رو شکتجه کرد یا سبل خون فرستاد مدرسه منظورم این بود ارزش نداره حتی پزشکی الان حقوق پزشکی چقدره مگه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من دخترم دانشگاه قبول شد یه بنده خدایی به همسرم گفت آخرش که باید کهنه بشوره پس واسه چی درس بخونه همس ...

بعضیا فقط بلدن مقام مادری رو تحقیر کنن..نمیتونن حس مثبت بدن.هرکسی ازدواج کنه معمولا مادر هم میشه.ولباس بچه میشوره( کهنه که دیگه منسوخ شد که بخوادبشوره) حالا این زن پزشک متخصص ووزیر هم باشه بازم یه وقتایی باید خودش پای بچشو یا شلوارنجس شده بچشو بشوره...

پارسا پسرمامان😍

تا جون توی تنمه بچمو حمایت میکنم که فقط درس بخونه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

عزیزم قصد توهین نداشتم اتفاقا کارمندی خوبه ولی ارزش داره سرش بچه رو شکتجه کرد یا سبل خون فرستاد مدرس ...

همون کارمندی هم به همین راحتی استخدام نمی کنند بعدم اگه حقوق پزشکی کمه میشه بگی چه کاری درآمد زیاد داره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چرا باید ۵۰۰ هزار نفر قبول شن؟ وقتی درس نخوندن؟

میگم شما عقل دارین یعنی فقط 30هزار نفر خوندن

والا از بچگی درس خوندم نصفش هم خودم خوندم زوری بالا سرم نبوده الانم با عشق میخوام ارشد بخونم

درس فقط مبحث درس نیست

محیط هایی که به واسطه درس وارد میشی یا تجربه و سطح سواد و شخصیت آدم تحصیل کرده هرچقدر هم بگین فلانه هیچ وقت با یک آدم بی سواد یکی نمیشه قطعا اون چیزایی دیده که کسی نرفته ندیده

اجتماع  سواد و مهارت غیره نصفش از محیط های درسی اینا میاد بنظر من نگیم درس بخونید 

بگید جایی که دوست دارن برن درس بخونن

بعدم الان جامعه شکلی نیست شما بخوای یک لیسانسم نداشته باشی

بابا اسی سنش کمه بچه اس

اصلاً متوجه نیست چی داره میگه 

و اینم متوجه نیست که تو ۱۸ سالگی نباید بیاد بالا منبر بره و یه سری حرفا رو بزنه 

اقتضای سنشه 

تو اون سنه که یه دعوای ساده با مادر یا پدر بکنه کل باورهای زندگیشو زیر سوال می‌بره 

مثل اکثر نوجوونا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تا جون توی تنمه بچمو حمایت میکنم که فقط درس بخونه

اصن منظور اسی رو نفهمیدیننن 

داره میگه اگه به درس علاقه داره بله بزارین با جایی گ دوست داره درس بخونه 

حرف اسی اینه اگه دوس نداره مجبورش نکنین 

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

بابا اسی سنش کمه بچه اساصلاً متوجه نیست چی داره میگه و اینم متوجه نیست که تو ۱۸ سالگی نباید بیاد بال ...

مادرم با من موافقه گلم و من با ادمی که نفهمیده مبنای حرف زدن به فرد تجربه اس نه سن حرفی ندارم می تونی بشینی زمین چون فعلا کسایی که بالا منبر رفتن من نیستم

زندگی شاد، تعادلی از همه چیزه، درس همه ی زندگی نیست چند ورق ازشه، جایی اشتباه کردی که کل امیدت رو فقط برای درس گذاشتی، می‌دونم احتمالا الان زخم خورده ی کنکوری، ولی خب زندگی ادامه داره، فکر نکن دارم از سر راحتی خیال میگم، هم دردیم، ولی چه میشه کرد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت