2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 155 پست
منظورم این نبود دیگه😂💔

می‌دونم عزیزم 

الان حتما ناراحتی حقم داری 

از همین الان شروع کن با یه برنامه ریزی عالی 🥰حتی میتونی بری یه هنر یاد بگیری که راه درامدت از اون باشه و دانشگاه هم بری یه دانشگاه معمولی تر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان تاپیک خیلی مسخره یعنی چی نذاریم درس بخونن برن دنبال الواتی خوب؟؟؟

بهتر  بودمیگفتی   بچه ها رو مجبور نکنین عقده ها حسرتای شما ها رو جبران کنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم حتما اتفاق بدی افتاده که این نطرو دادی ، ولی تجربه شخصی توست ، بهتره بعنوان یک نصیحت به کسی نگ ...

من منظورم این نیس از ته نذارین برن مدرسه بلکه متظورم این خرص نخورید خودتون اذیت نکنید بذارید هر دو با ارامش درس بخونید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

حالا کی گفته اون یه میلیون نفر همه تلاش کردن؟؟ هفتاد درصد سیاهی لشکرن

از یه میلیون 500هزار نفر باید قبول شن عادلانه اس از یه میلیون30هزار نفر بردارن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

به نام خدا 

یک عدد زن متاهل 36 ساله هستم که تا همین دوسال پیش درس خوندم 

همش در حال درس خوندن و کلاس رفتن هستم 

انشالله بچه هام رو هم تشویق میکنم درس بخونن ولی تو رشته ای که دوست دارن 

رشته های فنی بیشتر 

که فقط نخوان درس رو حفظ کنند 

در کنارش یه مهارتی کسب کنند 

مهارت عملی در کنار درس تئوری 

چون خودم همینکار رو کردم 

با معدل بالا با وجود مخالفتها رفتم فنی و حرفه ای 

سختی زیاد کشیدم 

الانم افتادم توی سرازیری و شکر خدا بعد از سی سال تلاش تازه چندساله دارم برداشت میکنم 

همچنان هم دنبال درس و کلاس و دوره و... هستم 

یک کلام زگهواره تا گور دانش بجوی 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
همین دیگه، شما که برای شوخی اونجور تاپیک ها میزنین مشخصه که درس و مشق چقدر براتون مهمه

عزیزم صرفا بهونه بود چون کسی با موضوع اصلی تیومد این زدم که به نتیجه برسم نترس من الان یکی با عاقدم بیاد جلو در خونمون باهاش نمیرم

عزیزم صرفا بهونه بود چون کسی با موضوع اصلی تیومد این زدم که به نتیجه برسم نترس من الان یکی با عاقدم ...

شما مشخصه دغدغه پیشرفت و درس نداری چون از هر ۱۰ تاپیک قبلی ۵ تاش زاجع به زندگی بقیه بود