2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 155 پست
مادرم با من موافقه گلم و من با ادمی که نفهمیده مبنای حرف زدن به فرد تجربه اس نه سن حرفی ندارم می تون ...

دختر جان اصلا من و شما بحثی نداریم 

مخاطب منم کاربرایی بودن که خیلی حرف شما رو جدی گرفتن چون خیلیاشون ممکنه ندونن که شما فقط ۱۸ سالته 

یه چند سال دیگه که بزرگتر بشی یه سری مسائل رو بهتر درک می‌کنی اصلاً بحث کردن سر این چیزا با شما الان اتلاف وقت هستش 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم شما عقل دارین یعنی فقط 30هزار نفر خوندن

عزیزم همش درس خوندن نیست اینکه تکنیک تست زنی یاد داشته باشه تو دام تتله تستی نیفتی بدونی کدوم سوال جواب ندی سر جلسه جه حوری رفتار کنی از کجا شروع کنی حتی چی بخونی چه مباحثی همه چیز درس خوندن نیست باید استراتژی داشته باشی

بابا اسی سنش کمه بچه اساصلاً متوجه نیست چی داره میگه و اینم متوجه نیست که تو ۱۸ سالگی نباید بیاد بال ...

شما همون هاردلی کویین معروفی؟ که خیلی جاها اسمش رو شنیدم ؟

خیلی بد گفتی، خودت هم یه زمانی هم سن ما بودی، اینکه یکی میاد از زخم خوردن و به دست نیاوردن بعد از کلی جون کندن میگه از بچگی نیست، از درده، اصلا توقع نداشتم اگر اونی که همه تعریفش رو میکنن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تا جون توی تنمه بچمو حمایت میکنم که فقط درس بخونه

انگار من گفتم قفل و زنجیر کنید نذارید بره مدرسه چرا حرف من براتون انقدر مبهمه میگم ته درس چیزی نیس نه بچه رو اذیت کنید و اینطور بهش قالب کنید که درس ته زندگیه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم همش درس خوندن نیست اینکه تکنیک تست زنی یاد داشته باشه تو دام تتله تستی نیفتی بدونی کدوم سوال ج ...

چند سال از کنکورت گذشته ؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شما همون هاردلی کویین معروفی؟ که خیلی جاها اسمش رو شنیدم ؟خیلی بد گفتی، خودت هم یه زمانی هم سن ما بو ...

بله منم یه زمانی نوجوون بودم و دقیقاً همین شکلی بودم 

چیز بدی نگفتم اکثر نوجوانا همینن و نوجوان‌های نسل‌های بعد هم همین خواهند بود 

اقتضای سن نوجوانی همینه 

تعریف شما از مفهوم درد، سختی زندگی و بحث تجربه تو دوره نوجوانی خیلی فرق داره تا یک دهه بعد تو زندگی 

نوجوان‌ها اکثراً غرور دارند که طبیعی هم هست و روحیه حساسی هم دارند که بازم این طبیعیه و این باعث میشه متوجه خیلی از خطاهای فکری خودشون نشن 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببخشیدا

هرکی دور و بر ماست تحصیل کرده همه براش ارج و قرب میزارن

بهترین وضع زندگی دارن

یکیشونم بورسیه کامل گرفت رفت از اینجا

هرکیم درس نخونده پشیمونه میبینم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

امروز یه خانومیو دیدم 20 و خورده ای سنش بود و دوتا بچه داشت 16 سالگی ازدواج کرده بود و همش حسرت میخورد چون برا اینکه برا هر چیز کوچیکی باید از شوهرش اجازه میگرفت همش میگف خوشبحالتون درس میخونید ،میتونید مستقل شید

۴ سال کارشناسی ۱۲۰۰ منطقه یک ارشدم ۲۵

عالی، ببینم از یک میلیون، پنجاه شصت هزار نفر اول خوندن، این میشه ۵ درصد از بچه ها، این منطقیه دیگه مگه نه؟ ولی از اون ۵۰ هزار نفر فقط سه هزار نفر اول میتونن به خواسته هاشون برسن، تازه اونم با کلی تعهدی، سهمیه هم که نگم، دیگه این واقعا انصاف نیست، این یعنی ۰.۳ یک در صد از کل جمعیت آماری، الان حق داره بسوزه، تازه این با حساب کردن اونایی هست که سهمیه دارن، دیگه بیا بهش حق بده الان نا امید باشه