2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 155 پست
منم تو سن استارتر بودم برای هر چیز کوچیکی فکر میکردم دنیا به آخر رسیده یادمه تو دبیرستان نمره ریاضیم ...

اره دقیقا من خودم مطمئنم از استارترم بدتر بودم 

اصلا دنیام به قبل و بعد کنکور تقسیم شده بود 

فکر می‌کردم اگه کنکور خوب بدم زندگی اتوماتیک بهشت میشه 

اگه کنکورو بد بدم اصلاً زندگیم معنی نداره دیگه. فقط رنج و عذابه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فهم و شعور و تجربه و خیلی چیزهای دیگه چه خوشتون بیاد و چه خوشتون نیاد تا حد زیادی تابع سنهچون سن شما ...

کنکور دادم و فارغ التحصیل شدم

من منظورم این نیس از ته نذارین برن مدرسه بلکه منظورم این حرص نخورید خودتون اذیت نکنید بذارید هر دو با ارامش درس بخونید

من همینم میگم نذارید حس کنن اگه قبول نشن دنیا به اخر می رسه میگم طوری رفتار کنید که اگه نشد دلشون مثل من پر درد نشه شاید بد عنوان کردم ولی منظورم این بود

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو سن استارتر بودم برای هر چیز کوچیکی فکر میکردم دنیا به آخر رسیده یادمه تو دبیرستان نمره ریاضیم ...

کنکور دادم و فارغ التحصیل شدم

من منظورم این نیس از ته نذارین برن مدرسه بلکه منظورم این حرص نخورید خودتون اذیت نکنید بذارید هر دو با ارامش درس بخونید

من همینم میگم نذارید حس کنن اگه قبول نشن دنیا به اخر می رسه میگم طوری رفتار کنید که اگه نشد دلشون مثل من پر درد نشه شاید بد عنوان کردم ولی منظورم این بود

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اهان، شما انسانی هستی، خب الان دیگه شرایط فرق داره، اسی فکر کنم تجربیه، از اونجایی که کنکورتون خیلی ...

نه منم انسانیم ولی امسال از منطقه کم برداشتن انگار 

نه منم انسانیم ولی امسال از منطقه کم برداشتن انگار

آهان که اینطور، من با پیش فرض تجربی نظر دادم، فکر کنم تجربی ۴ میلیون شرکت کننده داشت، یعنی اون درصدی که من گرفتم میشه ۰.۱ درصد ، وای...

اسی خیلی متاسفم 💔 میخوای الان چیکار کنی؟ پشت میمونی؟ امید وارم انقدر خوشی ببینی غم شکستت یادت بره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

آهان که اینطور، من با پیش فرض تجربی نظر دادم، فکر کنم تجربی ۴ میلیون شرکت کننده داشت، یعنی اون درصدی ...

اره

ممنون

آهان که اینطور، من با پیش فرض تجربی نظر دادم، فکر کنم تجربی ۴ میلیون شرکت کننده داشت، یعنی اون درصدی ...

ولی کل کشور تقریبا یه میلیون هس

تجربی450هزار

انسانی300هزار

ولی کل کشور تقریبا یه میلیون هستجربی450هزارانسانی300هزار

نمیدونم والا، پس بدتر شد که، با جمعیت آماری آنقدر کم قبولی ها هم کم، چی بگم، من فقط از تجربی ظرفیت کلش عدد چهار رو یادمه، نه خودمو در گیر کارنامه کردم نه انتخاب رشته، بخاطر همین کلا به اندازه ی الان تو حالم بد نیست، مشخصه تو خیلی خیلی حالت گرفته شد ....

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیدونم والا، پس بدتر شد که، با جمعیت آماری آنقدر کم قبولی ها هم کم، چی بگم، من فقط از تجربی ظرفیت ک ...

خب تو کارنامه خودمون تعداد شرکت کننده ها رو نوشته تجربی رو هم دوستام گفتن اره من خودم انتخاب رشته کردم مجبور بودم 

خب تو کارنامه خودمون تعداد شرکت کننده ها رو نوشته تجربی رو هم دوستام گفتن اره من خودم انتخاب رشته کر ...

نه من فقط کد ها رو در آوردم خودم انتخاب نکردم

البته با پول ددی نگو نه داشتیم تو فامیل حتی با بورسیه دولتی باید یه چند میلیاردی خرج کنی و اونایی هم ...

اتفاقا بورسیه اصلا پول نمی خواد فامیلتون که رفته بورسیه نبوده قطعا 

اونی که خارج رفته نهایت غم دوری بستگان رو داره که می تونه ببره اونجا ی سالی چند بار بیاد سر بزنه 

در ضمن مگه اوناایی که درس نخوندن چکار می کنن که جلوتر از درس خونده ها باشن؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
چرا نمیتونی بری مدرسه؟

تموم کردم اقا من فقط موخوام درس بخونم🥺😭