حالی که من امروز تجربه کردم برا دشمنم که سهله برا شیطانم نمیخوام
خیلی دوس دارم با خدا حرف بزنم ولی با اونم دلم صاف نیس حرف من گوش کنید پشیمون نمیشید اصلا نذارید درس بخونن ادمایی که درس خوندن به کجا رسیدن تهش کارمندن دیگه بی خیال باشه
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
فهم و شعور و تجربه و خیلی چیزهای دیگه چه خوشتون بیاد و چه خوشتون نیاد تا حد زیادی تابع سنهچون سن شما ...
کنکور دادم و فارغ التحصیل شدم
من منظورم این نیس از ته نذارین برن مدرسه بلکه منظورم این حرص نخورید خودتون اذیت نکنید بذارید هر دو با ارامش درس بخونید
من همینم میگم نذارید حس کنن اگه قبول نشن دنیا به اخر می رسه میگم طوری رفتار کنید که اگه نشد دلشون مثل من پر درد نشه شاید بد عنوان کردم ولی منظورم این بود
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو سن استارتر بودم برای هر چیز کوچیکی فکر میکردم دنیا به آخر رسیده یادمه تو دبیرستان نمره ریاضیم ...
کنکور دادم و فارغ التحصیل شدم
من منظورم این نیس از ته نذارین برن مدرسه بلکه منظورم این حرص نخورید خودتون اذیت نکنید بذارید هر دو با ارامش درس بخونید
من همینم میگم نذارید حس کنن اگه قبول نشن دنیا به اخر می رسه میگم طوری رفتار کنید که اگه نشد دلشون مثل من پر درد نشه شاید بد عنوان کردم ولی منظورم این بود
اهان، شما انسانی هستی، خب الان دیگه شرایط فرق داره، اسی فکر کنم تجربیه، از اونجایی که کنکورتون خیلی ...
نه منم انسانیم ولی امسال از منطقه کم برداشتن انگار
آهان که اینطور، من با پیش فرض تجربی نظر دادم، فکر کنم تجربی ۴ میلیون شرکت کننده داشت، یعنی اون درصدی ...
اره
ممنون
آهان که اینطور، من با پیش فرض تجربی نظر دادم، فکر کنم تجربی ۴ میلیون شرکت کننده داشت، یعنی اون درصدی ...
ولی کل کشور تقریبا یه میلیون هس
تجربی450هزار
انسانی300هزار
ولی کل کشور تقریبا یه میلیون هستجربی450هزارانسانی300هزار
نمیدونم والا، پس بدتر شد که، با جمعیت آماری آنقدر کم قبولی ها هم کم، چی بگم، من فقط از تجربی ظرفیت کلش عدد چهار رو یادمه، نه خودمو در گیر کارنامه کردم نه انتخاب رشته، بخاطر همین کلا به اندازه ی الان تو حالم بد نیست، مشخصه تو خیلی خیلی حالت گرفته شد ....
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
نمیدونم والا، پس بدتر شد که، با جمعیت آماری آنقدر کم قبولی ها هم کم، چی بگم، من فقط از تجربی ظرفیت ک ...
خب تو کارنامه خودمون تعداد شرکت کننده ها رو نوشته تجربی رو هم دوستام گفتن اره من خودم انتخاب رشته کردم مجبور بودم