2777
2789
خودتون اهل اونجایین؟یا تا حالا برخورد هم داشتین؟من جز خوبی چیزی ندیدم خودمم اهل اونجا نیستم

تجربه داریم از درس خوندن تو دانشگاه هاش و رفتار اکثر مردمش

حَسبّی اَللّه📿

اونجا رفتین؟

بله اصلا با اون چیزی که فکر میکنی خیلی فرق داره

درسته یسری تفکرات هست در مورد مناطق کردنشین،  ی عده اصلا میترسن😂

مخصوصا از همشهریان شما شنیدم ک میترسن ولی اونجوری نیست

حالا خودت میری میبینی

رشته ات هم ک عالیه اصلا نگران نباش

تبریک میگم بهت💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا برو هر شهری خوب و بد داره تا اخر عمرت که نمی مونی فقط کردن زبونشون فرهنگشون یکم متفاوته سنی هستن اولش ممکنه سخت باشه کم کم عادت میکنی هستن دخترایی مثل خودت که از شهرهای دیگه میان دوستای جدید پیدا میکنی و همش خاطره میشه تو دختر قوی و زرنگ هستی حتما میتونی ادمی که تونسته این رشته سخت قبول بشه بقیه اشم می تونه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اراک به دلیلی نمیتونستم برمکرمانشاه قبول نمیشدم

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد مبارک باشه 

نهایت اگر دیدی خیلی اذیتی بعد ترم ۱ مهمانی بگیر شهر خودت

از این جهت گفتم که اون دو شهر از نظر فرهنگی به همدان شبیه تر هستن خصوصا اراک 

من خودم همدانی ها رو خیلی  دوست دارم گلن گل

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
یاخدامیگن کرد ها خیلی خوبن که ترسوندن منو😢

همه جا خوب و بد هست دیگه ولی دانشگاه های اونجا خیلی هر کی به هرکی مخصوصا بدونن دانشجوی شهر غریب هستی میخوان بهت ثابت کنن که صاحب اونجان و مذهبشون سنی هست و کمی با بقیه شهر ها اخلاق و رفتارشون فرق داره 

همونی که انضباطش13عه🔞

یاخدامیگن کرد ها خیلی خوبن که ترسوندن منو😢

من خودم کردم نمیخوام متعصب حرف بزنم 

ولی همه جا آدم خوب هست بدم هست 

چون غریب هم هستی اولش واست سخته ولی بعدا ب حرف من میرسی ک جای نگرانی نیست

من خودمم دارم میرم شهر غریب و ترک نشین باید نگران باشم؟!

من خودم جایی دانشگاه میرفتم کرد خیلی زیاد بود با اینکه استان کرمانشاه و کردستان نبودم از شانس من کل دانشجوها کرد بودند! 

خاطرات بد خیلی دارم، اینم بگم اکثرا کردی حرف میزنن،زبون تند و تیزی داشتند و حسود بودند،از ترک و فارس کینه داشتند، خیلی اذیت می‌کردند و شیعه هارو طبیعتا قبول ندارند اگر زورشون می‌رسید معلوم نبود چی کار می‌کردند اما اگر مثل خودشون باشی زبونشون رو میبرن فقط مظلوم کش هستند 

رشته ای که آوردی ارزش داره هر شهری بخونی فقط بگم از الان که بدونی انتظار زیادی نداشته باشی 

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد مبارک باشه نهایت اگر دیدی خیلی اذیتی بعد ترم ۱ مهمانی بگیر شهر خودتاز این ...

حالا من از همدانی ها متنفرم😂

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤

اصالتا اونجام و ساکن همدان!! 

در ابتدا کمی دیر آشنا هستن اما دوستانی همیشگی خواهند بود برای شما!! الباقی تجربه شخصیه...

سخت نگیرید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اصالتا اونجام و ساکن همدان!! در ابتدا کمی دیر آشنا هستن اما دوستانی همیشگی خواهند بود برای شما!! الب ...

خداکنه اینجا ک همه ترسوندنم

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
خداکنه اینجا ک همه ترسوندنم

نمیشه واضح بگم ... درکل سخت نگیرید اوکیه!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.