بچم نزدیک بیست و هشت ماهشه از بیست و پنج ماهگی تا الان از پوشک گرفتمش ولی یاد نمیگیره بگه دستشویی دارم تا خودم نبرم نمیگه جیش دارم فقط وقتی خودشو کثیف میکنه میگه ولی قبل تر نمیگه که ببرمش دستشویی اونجا کارشو بکنه دیگه خسته شدم بگید چکار کنم ؟؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی بچه ها یکم طول میکشه یا تنبیه یا تشویق میشه کمک کرد بگه
راونی شدم ب خدا این چند وقته هم اسهال داره انقدر شلواراشو شستم دستم پوست انداخته مای بی بی هم نمیبندم میگم تا دوباره عادت نکنه ب مای بیبی برام دعا کن عزیزم که زودتر یاد بگیره خسته شدم
واسش دمپایی خوشگل بخر جینگولی برچسب بخر شخصیتی که دوست داره بزن دیوارای دسشویی یه حالت زنگ بخر یا زن ...
ممنون عزیزم که نظر دادی حتما براش دمپایی میخرم
ولی اصلاً حرفمو گوش نمیده نه بازور نه با مهربونی بعضی وقتی هر چی هر حرفی رو بهش میزنم یه جوری میکنه خودشو ب خدا احساس میکنم بچه ب این فسققلی مسخره میکنه بهم
اگه یه بچه کوچک حدود۶, ۷,,۸سال اطرافتون دارید خیلی کمک میکنه ..بچه ها حرف بچه های دیگه رو بیشتر گوش ...
چند باری هم وقتی با هم بودیم نشونش دادم گفتم ببین مامانی اون میره دستشویی ب مامان خودش میگه تو هم وقتی جیش داشتی بگو بهم ولی فقط میخنده میگه باش ولی بعد هیچی نمیگه و خودشو کثیف میکنه