2777
2789
عنوان

شما هم شوهراتونو میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 127 پست
شوهر ندارم ولی خودزنی داشتم😂🤦🏻‍♀

مستقیم آسایشگاه 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم آسایشگاه

🙄

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

🙄

والا 

اون اکانت معلق شد به لطفتون

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

والا اون اکانت معلق شد به لطفتون

کدوم اکانت؟

من معلقش کردم؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

ما از اول حریم و حرمت هارو در زندگی حفظ کردیم. 

شاید براتون عجیب باشه ولی تا به حال حتی یکبار هم به هم حرف به دور از احترام نزدیم، چه برسه به ناسزا و کتک کاری…

هر وقت ناراحت بشیم و اختلاف نظر داشته باشیم، با هم صحبت می‌کنیم و حل میشه. 

وقتی سر مسئله ای عصبانی بشیم بدون وقفه صحبت رو خاتمه می‌دیم و با علم به اینکه قراره وقتی اروم شدیم ادامه بدیم، محل رو ترک می‌کنیم، مثلا یکیمون میره توی اتاق یا بالکن یا بیرون و… چند دقیقه بعد در آرامش باهم صحبت می‌کنیم و برای مشکلمون راه حل پیدا می‌کنیم. 

چیزی که از ابتدا برامون خیلی مهم بود حفظ حرمت رابطمون بود. از روز اول قرار گذاشتیم که کاری هرگز در رابطه کاری نکنیم که نشه جمعش کرد و اجازه ندیم که احترام بینمون از بین بره. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

موقع دعوا نه. موقع آشتی به بازوش مشت می‌زنم یا گازش می‌گیرم که حرصم خالی شه. طفلک چون می‌دونه مرحلهٔ آخر دلخوریمه خودش کلی اصرار می‌کنه که گازش بگیرم و از دلم دربیاد.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

ما از اول حریم و حرمت هارو در زندگی حفظ کردیم. شاید براتون عجیب باشه ولی تا به حال حتی یکبار هم به ه ...

بنظرم کتک کاری محسوب نمیشه اینی که من میگم چون فقط من میزنمش که حرص دلم خالی بشه