2777
2789
عنوان

شما هم شوهراتونو میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 127 پست
ثواب بخدا

👌🏻😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

تو خونه ما اونکه همیشه طلبکاره منم

خب عزیز دلم ازچشمش می‌افتی که

سعی کن کمترش کنی تا وقتی کاملا از سرت بیافته

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا مگه دیوونه م.من صدامم بلند کنم ناراحت میشه دیگه هی باید منتش بکشم که منظور نداشتم

دقیقا شوهر منم وقتی حواسم نباشه صدام بلند باشه باهام قهر میکنه تا یکی دو روز

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
دقیقا شوهر منم وقتی حواسم نباشه صدام بلند باشه باهام قهر میکنه تا یکی دو روز

دیروز رفتیم بیرون غذا بخوریم با پسرم حرف می‌زدم خودش از رو‌صندلیا می مداخت زمین بهش گفتن نکن بشین زمین کثیفه.شوهرم از اون ور ناراحت شده چرا صدات بلند کردی سر پسرم😒گفتم خودم زایدمش پسر خودمه فضول خان

والا من اونطور نبودم شماها قدر نشناسین نمیبینین خانومتونو چشمتون دنبال زن اینو اونه و همش در حال مقا ...

منم نگفتم شما اینطوری هستی نوشتم بعضی خانم ها.

برای همین آدم نمیتونه دلش خوش باشه و باید خیلی گشت، بله مرد ها هم بعضیاشون اینطورین

ولی بخشی از اون مرد ها توسط یک همسر زندگی دوست و شوهر دوست، از دام شیطان دور میشن، بعضیاشونم نه  مشکل دارند و اهل خیانتن