2777
2789
عنوان

از مادرشوهرش کادو‌ روز دختر گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
مهم اینه الان حالش خوبه و یادشون بودنمنم خیلی مناسبت ها رو به مامانم یاد آوری می کنم

آره بخدا

خانواده خودم تبریک هم نگفتن حتی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناکه مهم نیست منم هیچ کس کاری برام نکردفقط بابام پیام دادخوشحال شدماینقدرمشکلاتم زیاده افسردگی گرف ...

همه قسمتات مثل منه و تا پیام دادن پدرم ..

ولیییی من از تنهایی خودم لذت دنیارو میبرم

از مادر و پدرمم بعد ازدواج دور شدم اومدم یه شهر دیگه

ولی چنان لذتی میبرم از خودم با خودم🤣

بازم قدر پدرت رو بدون بعضی والدین بلد نیستن متاسفانه

کلا رابطمون اوکی نیس

مریض هم بشم همینه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بابام اهمیت نمی‌ده اصلا خب یکم برو بیرون پیاده روی باشگاه کتابخونه

کاش تاپیکاموبخونی دردم‌اینه که حق ندارم برم🥺

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

کاش تاپیکاموبخونی دردم‌اینه که حق ندارم برم🥺

دورت بگردم نازنینم 

برای خودت آهنگ شاد بزار 

آشپزی کن نقاشی بکش انقد خوبه

همه قسمتات مثل منه و تا پیام دادن پدرم ..ولیییی من از تنهایی خودم لذت دنیارو میبرماز مادر و پدرمم بع ...

نه آخه این تنهایی باتنهایی شمافرق داره من همچیم تحت کنترله فک کن یکی همش کنترلت کنه تماسات پیامات و...

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دورت بگردم نازنینم برای خودت آهنگ شاد بزار آشپزی کن نقاشی بکش انقد خوبه

تا کی تاچندروز؟

نه مهمونی میتونم برم نه تفریح نه حتی میتونم یه نت داشته باشم حالم بده اینقدرکه نگوو

تا کی تاچندروز؟نه مهمونی میتونم برم نه تفریح نه حتی میتونم یه نت داشته باشم حالم بده اینقدرکه نگوو

تا همیشه خب چاره نداری

خودت برای خودت کاری نکنی نمیشه 

آره ولی خانواده خودم کلا بی اهمیت هستم براشونمرسی عشقم روز تو هم مبارک بهترین قلب دنیا داری

ممنونم ازت خوشگلم😍

منم خیلی حرص میخوردم همش میگفتم تا این سن پدرم تا بهش نگن یه تبریک تولد خشک و خالیم بهم نمیگه

من اینو فهمیدم نباید حتی از پدر خودم توقعی داشته باشم دیگه و انقدر تروما داشته از بچگیش که نه مقصر من هستم و نه الان لایق رفتار بد!

پس رفتار بدشم حتی دیگه تکونم نمیده

انقدر هنوز ادم خوب وجود داره بهمون انرژی خوب بدن که جبران میشه😍

نه آخه این تنهایی باتنهایی شمافرق داره من همچیم تحت کنترله فک کن یکی همش کنترلت کنه تماسات پیامات و. ...

اهل کتاب خوندن نیستی؟

میدونی هممون به یه شکلی یه غول بزرگ پشتمون داریم..

متوجهم چی میگی

ولی اگه بتونی راهشو پیدا کنی با گول زدن ذهنت شروع کنی و بعد یه حرکتی میشه .. 

ممنونم ازت خوشگلم😍منم خیلی حرص میخوردم همش میگفتم تا این سن پدرم تا بهش نگن یه تبریک تولد خشک و خال ...

آره واقعا از یه جایی به بعد آدم این تصمیم میگیره

من حتی همسرم به تبریک خشک خالی هم نگفت

اما ناراحت نشدم مهم نیست برام 

اهل کتاب خوندن نیستی؟میدونی هممون به یه شکلی یه غول بزرگ پشتمون داریم..متوجهم چی میگیولی اگه بتونی ر ...

همه شوهراشون آزادشون گذاشتن🥺

فقط منم که مثل دهه۵۰زندگی میکنم

آره اهلش هستم موضوعش جذبم کنه میخونم

آره واقعا از یه جایی به بعد آدم این تصمیم میگیرهمن حتی همسرم به تبریک خشک خالی هم نگفتاما ناراحت نشد ...

من خیلی بابت خیلی چیزا حرص خوردم .. کلی پنیک شدم هر دفعه

الان یه مدته بعد اخرین پنیکم اینجوری شدم که جز خودم چیزی مهم نیست

اول خودم دوم خودم سوم خودم بعد همسرم

اول به خودت احترام بذار و نفر اول زندگی خودت باش

بقیه ببینن چجوری خودتو محترم میشمری و واسه خودت ارزش قائلی به مرور بهتر رفتار میکنن

آفرین بهت و ماشالله بهت دختر قوی 🩷

من خیلی بابت خیلی چیزا حرص خوردم .. کلی پنیک شدم هر دفعهالان یه مدته بعد اخرین پنیکم اینجوری شدم که ...

موافقم باهات واقعا کاش خودمم زودتر اینو می‌فهمیدم 

خیلی اذیت شدم واقعا

مرسی قلبم