2777
2789

منطقی فکر کنید

دوست داشتید مثل اکثر ادم ها پدر مادر جوون با قیافه معمولی یا زیبا داشتید و درامد معمولی جامعه امروز که مردم قشر متوسط دارند یه جورایی زیر خط فقر و با چالش زیاد و تحصیلات پدرمادرتون معمولی یا پایین بود 

یا پدر سن بالا و مادر جوان ولی هر دو تحصیل کرده و با درآمد خوب هر دو قیافشون پایین تر از معمولی که قطعا روی قیافه خودتون هم تاثیر میذاشت 

کدومش رو ترجیح میدادید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم. پدر و مادر ادم و خوش اخلاق از همش بهتره. االبته که پدر و مادر من ادمای خوبی بودن. پولدار و ...

بین این دو موقعیت دارم سوال میکنم حالا چه ربطی به اخلاق داشت فرض کن اخلاق هر دو مورد یکسانه

یعنی پول و سواد پدر مادر ارجحیت داره به ظاهرشون برای شما؟ ناراحت نمی‌شدید که فاصله سنیتون با پدرتون ...

بعدم طن زشت منظورت چیه دقیقا ؟؟ یکم واضح تر میگی 

ولی قطعا با عمل قشنگ میشه بازم میگم

بین این دو موقعیت دارم سوال میکنم حالا چه ربطی به اخلاق داشت فرض کن اخلاق هر دو مورد یکسانه

خب از نظر من واقعا اخلاق مهمه. مخصوصا تو خانواده. واقعا دیگه بقیش برام خیلی مهم نیست. الان من یا اینکه پدر و مادر تحصیل کرده یا پولدار نداشتم به بالاترین درجات تحصیلی رسیدم و برای همونم وضعم بد نیست خدا رو شکر. ولی ادم هست خودش دکتر یا وکیله. ولی بچش خنگ و درس نخون.

البته مادرم خیلی هم باهوش بود هم زیبا. که منم به اون رفتم خدا رو شکر. نهایتا فکر میکنم این ویژگیهای ژنتیکی خیلی مهم باشه. چون به شما هم میرسه

پدر و مادر آدم هرچی هم باشن چه زشت چه قشنگ از نظر خود آدم بهترین و باارزش ترین هستن. یعنی اگه مامان ...

اگه انتخابی بود بین این دوتا کدومش جذاب تره براتون 

کدومش سرنوشت بهتری برای بچه می‌سازه 

چون خیلی ها افسردگیشون به خاطر اینه پدر مادر بدون پول بچه اوردن یا والدین خیلی سن بالا باشند بچه بیشتر سختی میکشه زودتر مرگ پدر مادر رو میبینه یا بچه هایی که ژن زشتی دارند قطعا خیلی دلشون میشکنه در مجموع کدومش برای بچه بهتره حالت اول یا دوم