2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته عشق سابقم

77 بازدید | 2 پست

حدود دو سالی میشه ک تموم شده و تا یه قدمی ازدواج هم رفته بودیم خیلی دوسش داشتم به خاطر ورشکستگی ک براش پیش اومد خودشو عقب کشید گف نمیخوام باهام بدبخت بشی وضع مالیش بهم ریخت ؛ من مجبوری ترکش کردم ولی تو این دوسال یه لحظه هم نتونستم فراموشش کنم اونروز به خاطر استوری ک گذاشته بودم ریپلای زد و ازم بعددو سال دوباره معذرت خواهی کرد منم به دروغ گفتم همه چی تموم شده و فراموش کردم ولی دلم باهاشه و البته میدونم کس دیگ ای اومده تو زندگیش احتمالا منتظره شرایطش اوکی بشه بره با اون اژدواج کنه من نمیتونم فراموشش کنم کسس رو هم نمیتونم بیارم تو ژندگیم چی کار کنم 

کاش بهش میگفتییا رک‌نمیگفتی تموم شدهشاید اونم ب یاد شماست ک بعداز دوسال ریپلای زدهیکم گرم صحبت‌میکرد ...

اون ۴۰ سالش شده و من ۲۶ سالم هست ولی بهش هم نمیاد سن و سالش....منطقم جلوم رو گرفت به خاطر شرایط بد مالیش و سن و سالش ولی بعد دو سال هنوز نتونستم کنار بیارم حتی الان هم گریم گرفته بهش ک فک میکنم...اون بهم گفت تصمیمی ک گرفته بودیم بهترین تصمیم بود و منم گفتم به خاطر موضوع تموم شده دوس ندارم باعث ناراحتی کسی بشم و انفالو کردیم همو...ولی من دوسش دارم عاشقانه دوسش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.