2777
2789
عنوان

لطفا برای مرگ پدر بزرگم دعا کنید

207 بازدید | 23 پست

برای مرگ خوب به خدا که مرگ خوب نعمته

پدر بزرگم سکته کرده و زندگیش چندین ساله این شکلیه مغزش آسیب دیدع بدنش حرکت نمیکنه و کلا یه زندگی معلق داره یعنی یبار من سوره یس براش خوندم داشت میرفت اون دنیا اما حس میکنم گیر کرده از بچه هاشم کسی نیست کع براش چیزی بخونه 

شفا و سلامتی براش فقط معجزس

ولی من حس میکنم گیر کرده چون وقتی یبار سوره خوندم داشت واکنش میداد و انگار وحشت کرده بود حس میکنم یچیزی مانع بود دیگه همه بدنش از بین رفته هر بار درد جدید زخم بستر هم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد بابابزرگ بیچاره خودم‌ افتادم‌ ۴ سال بی حرکت بود خیلی بی احترامی ها دید بی مهری دید هفته ی پیش فو ...

خیلی دقیقا بابا بزرگ منم مرد با ابهتی بود این مدت خیلی حرف خورد بی احترام شد

خیلی فقط درد میکشه مرد با ابهتی بود الان به این روز افتادع

دنیای بی رحمیه..من خودم بارها باخودم یا خانوادم میگم: دنیاهیچ ارزشی نداره.خدا عاقبت همه رو بخیرکنه.خدا کمک پدربزرگت کنه.واقعاشرایطش سخته.بچه هاش کجان؟