2777
2789
عنوان

شما پنکیک هاتونو

87 بازدید | 13 پست

چجوری درست میکنید صاف در میاد 

با چی؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب ابلیمو روغن تخم مرغ ارد پیکنپودر خوب هم بزن جدیدا هم سویق میریزم

نه میگم با چی میریزی صاف درمیاد؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

همینجوری ی ملاقه کوچولو بردار بریز توی تابه صاف در بیاداگه خیلی حساسی تابه مخصوص پنکیک بگیر اصلا

مرسی عزیزم 

داخل ظرف سس خرسی میریزم مواد رو

سسمون خرسی نیس نمیشه عزیزم؟

و اینکه من موادو درست کردم گذاشتم یخچال تا صبح خراب نمیشه؟

سسمون خرسی نیس نمیشه عزیزم؟و اینکه من موادو درست کردم گذاشتم یخچال تا صبح خراب نمیشه؟

نه خراب نمیشه  

من ظرف سس دلپذیرم استفاده میکنم یا ظرف شیر سرش رو سوراخ میکنم عالی میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

نه خراب نمیشه من ظرف سس دلپذیرم استفاده میکنم یا ظرف شیر سرش رو سوراخ میکنم عالی میشه

باشه عزیزم ممنونم ازت لطف کردی

ملاقه وقتی بخوام کوچیک درست کنم قاشق دستتو تکون نده خالی که میکنی دستت ثابت همون نقطه بمونه گرد و صا ...

مرسی 🙏🙏🙏

من با ملاقه میریزم و بعد با پشته ملاقه گردش میکنم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم