2777
2789
عنوان

روز دختر بهونه خوبی بود که نامزدم که دو ماهه پیام نداده پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 63 پست
یعنی پدر و مادر هدیه میدن ب دخترشون چون دخترشوناما برای نامزدش پارتنر و عشق هستهرکیم مخالفه ریپ نزنه ...

افرین بنظرم روز زن و مادر وظیفه شوهره که حالا تبریک بگه و کادو بگیره 

روز دختر بنظرم زیاد ربطی به شوهر نداره حالا اگه تبریک بگه افرین داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پیام شما رو دیدم تو چند تاپیک و اتفاقا منم روی پیام شما ریپ زدموضع شما خیلی بدتره آخه مگه دختره ...

ببین من یه خانم فوق العاده گرم هستما ولی ببین چقدر رفتارش بد بوده که حتی الان دیگه خودم میکشم کنار وقتی میاد تو رختخوابم پتوبالششو جمع میکنم میزارم اتاق بالایی.واقعا در عذابم.هیچکس گرفتار اینجور ادما نشه اونم اینجور مردی

به حرفش اعتماد کن و جدا شو

میخوایم بریم مشاور اگه کاراشو قبول کنه ترک کنه میمونم 

فعلا هم تن به عروسی نمی‌دم تا وقتی مطمئن شم درست شده 

وگرنه جدا میشم

کنکورم دارم وقت دادگاه ندارم

نرمال نی اینطوری که تو میگی دو ماه؟؟؟اصلا در مخم نمی گنجه واقعا میخای باهاش ادامه بدی؟؟!!

آره همیشه همینجوری بود از اول هفته با هفته قهر میکنه هرکاری هم کردم درست بشه نشده هرکاری هم میکنم آشتی کنه آشتی نمیکنه 

میخوایم بریم مشاور اگه کاراشو قبول کنه ترک کنه میمونم فعلا هم تن به عروسی نمی‌دم تا وقتی مطمئن شم در ...

حتما اونم تصمیمش به جداییه یه رابطه سالم اونم تو اوج اینطوری نیست به نظرم پیشنهاد طلاق توافقی بده زودتر برو سر درست

متوجه نشدم آخر پیام داده یا نداده؟

می‌دونی یه ماه سر هیچ و پوچ‌ قهر کرد منم به هیچ جام نگرفتم دید عادی نیستم ترسید پیام داد گفت تو خیلی عصبی هستی بریم پیش مشاور 

بعد اونم دیگه پیام نداد تا یه ماه که بشه الان 

بعد من اونموقع نامزد بودیم ۳ ساعت ازم خبر نمی گرفت زمین و اسمون رو به هم میدوختم😶😂😂😂داداش چطور ت ...

هعی چی بگم 

منم تحمل ندارم 

همیشه تو خیالاتم باهاش حرف زدم 

بهش التماس کردم قهر نکنه 

تهدید کردم قهر نکته 

با ناز و لوندی ازش خواهش کردم 

با پدرش حرف زدم

مشاور راه آخره 

تاثیری نداشت ازش جدا میشم 

عزیزم روزت مبارک🩷خیلی خیلی هم مبارکامیدوارم که مشکلاتتون هرچه زودتر برطرف بشه و حال دلتون عالی بشه ...

مرسی قربونت بشم 

نه

در جمعیت هستن ، مامانش همیشهههه همه مناسبت ها یادش میمونه 

حتی اونم زنگ نزد یه تبریک خشک و خالی بگه