2777
2789

من ارشد غیر انتفاعی نخوندم

اما سال گذشته هم آزاد ارشد قبول شدم. هم غیر انتفاعی ارشاد _ دماوند که واحد دخترانش خیابان وصال انقلاب بود رفتم دیدم یک ساختمان بزرگ بدون حیاط و فضای سبز.‌‌‌‌‌....یک حالت خفه داشت. من خوشم نیومد‌ . 

از نظر هزینه رشته من ادبیات انگلیسی با آزاد پونصد تومن از آزاد ارزان تر میشد. من آزاد ثبت نام کردم. که متاسفانه وسط ترم انصراف دادم. 

سه و نیم نزدیک چهار تومن آزاد

سه  یا سه و نیم غیر انتفاعی 

روزهای کلاس هم آزاد هم غیر انتفاعی چهارشنبه و پنجشنبه بود

اگر بچه ها مایل باشند میشد فقط یک روز در هفته باشه

منتظر زمستان شدم برای تکمیل ظرفیت که آزاد دیگه تهران تکمیل ظرفیت نداشت دوباره ثبت نام کردم آزمون بدم حالا هم نخوندم

من ارشد غیر انتفاعی نخوندم اما سال گذشته هم آزاد ارشد قبول شدم. هم غیر انتفاعی ارشاد _ دماوند که وا ...

منم هیچی نخوندم به روزانه دیکه فک نمیکنم، ولی من تو سایت خوندم از همه ارزونتر بود که، اصلا من به همین امید میخواستم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.