2777
2789

گوشیش شارژ خالی میکنه

نهایت چندماه دیگه باید بخریم

به نظرتون بخرم براش؟

دیجی کالا میتونم ۲۰ میلیونش و قسطی بدم اعتبار ۴ قسطه دارم باقیشم نقد

ولی الان من خودم کلی لباس لازم دارم

کفش ندارم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از خودش بپرس. 

یه کاربری براز تولد شوهرش آیفون خریده بود بعد که شوهره گوشی دیده بود دعواشون شده بود که چرا تو بی پولی من انقدر هزینه کردی و مجبورش کرده بود گوشی پس بده و مغازه دار هم کلی از پول گوشی کم کرده رود تا پس گرفته بود! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

به نظرم از خودش بپرس. یه کاربری براز تولد شوهرش آیفون خریده بود بعد که شوهره گوشی دیده بود دعواشون ش ...

درک میکنم خیلی ری اکشن بدیه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
درک میکنم خیلی ری اکشن بدیه

همین.  با کلی سختی پول جمع کنه بعد با چه ذوقی برت بخره.  اخرش هم کلی جنگ اعصاب و ضرر مالی و خراب شده لحظات خوش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گوشی ارزون تر بخر براش . شما هم بتونی خریدات کنی .فضولی هس ایشونم براتون اینجوری هدیه میگیرن؟ دوست ن ...

هدیه که...

پول خودشه 

من خانه دارم

پولا کلا دست منه همیشه برای خرید خونه پس انداز میکنم هیچوقت چیزی تهش نگه نمیدارم بشه مانور داد

نه نگرفته

هرچی بخوام میخرم اگر دوست داشته باشم 

ولی هدیه گرون نه

آخه نشده نمیدونم شاید چون پس انداز میکنیم

نظرت چیه

همین. با کلی سختی پول جمع کنه بعد با چه ذوقی برت بخره. اخرش هم کلی جنگ اعصاب و ضرر مالی و خراب شده ...

میترسم گوشیه بدهم از آب دربیاد دیگه هیچی

تاابد ازشون و کول آدم پایین نیاد

هدیه که...پول خودشه من خانه دارمپولا کلا دست منه همیشه برای خرید خونه پس انداز میکنم هیچوقت چیزی تهش ...

اینکه پول خودشه رو قبول ندارم چون برای ۲ تاتون هس بالاخره ایشون خودش میده ب شما و..

با اینحرفای ک گفتی  چیزا ک من فهمیدم یعنی ایشون برا شما هدیه میخره ولی ن اینجور ب هردلیلی حالا کاری ندارم. 

یا گوشی نخر ی چیز کوچیک تر بگیر یاااا با خودش مشورت کن بگو مثلا گوشی چ مدل یا چی نظرش هست میتونی خیلی عادی بپرسی ببینی مد نظرش چیه اگه قیمتش بالاست نخر شاید بقول دوستان بگه اینو چرا گرفتی و بعدا میخاستم بگیرم و..... 

وای هدیه گرفتن چ سخته واقعا قبول دارم بعضی میگن طرف چیزی ک لازم داره نگیر یچی یادگاری بگیر .چیزی ک لازم داره رو خودش بزار بگیره چون سلیقه اش شاید نباشه و برعکس استفاده نکنه 🤦🏻‍♀️

اینکه پول خودشه رو قبول ندارم چون برای ۲ تاتون هس بالاخره ایشون خودش میده ب شما و..با اینحرفای ک گفت ...

نمیدونم ماتا حالا هدیه خاصی برای هم نخریدیم

چون همیشه کارتا دست منه چیزی لازم بوده گرفتم

یه حقوق مشخصه و مامجبوریم کلیشو پس انداز کنیم برای خونه

حالا نمیدونم واقعا

اینکه پول خودشه رو قبول ندارم چون برای ۲ تاتون هس بالاخره ایشون خودش میده ب شما و..با اینحرفای ک گفت ...

اینم بگم همیشه گوشی دست دوم من و استفاده کرده و من گوشی نو گرفتم البته هرچندسال یکبار اهل مدام خریدن نیستم

اینم بگم همیشه گوشی دست دوم من و استفاده کرده و من گوشی نو گرفتم البته هرچندسال یکبار اهل مدام خریدن ...

یه بار شوهرم با داداشش رفته بود یه گوشی برای تولد من خریده بود و من مجبور بودم تا چند سال گوشی که دوست نداشتم استفاده کنم و وانمود کنم که راضی هستم!  در صورتی که واقعا با تمون پول می شد به چیز بهتر خرید (داداشش نه عقل داره نه سلیقه)

برای تولد یه کیک ساده بگیر ولی به شوهرت بگو الان که می تونم گوشی قسطی بخرم یه چیزی انتخاب کن بخر تا گرون تر نشده همین!   اصلا اسم کادو رو هم نیار!