2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت خشکه 

براهمین پیشونیت خط افتاده

بوتاکس کن ابرسان کرم ضدچروک بزن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خب ۳۷ سالمه زیادم مراقبت نکردم

خب دیگه

نگران نباش شوقتی زیاد تخم کنی یا ابرو هاتو بالا میدی خط میفته هانیه نگران نباش میتونی بری یه مطلب خوب با دکتر های متخصص مجرب برات ژل و بوتاکس بزنن

من خودم 13 سالم بود ژل زدم🥲😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اره خیلی اخم میکنم واقعا چرا اینقدر زود ژل زدی

بچه بودم ولی راضی ام

فیلتر بینی زدم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خب بوتاکس هم هر شش ماه باید تمدید کرد بعد شاید یهویی ازدواج و بارداری پیش اومد بدتر از قبل میشه

عزيزم بدتر از قبل نميشه كه فقط اگر تو بارداري نزني برميگرده به حالت سابق.من تو بارداري نزدم فقط مثل قبل شدم بعد از دوران شيردهي دوباره تزريق كردم و خط از بين رفت