خبب خب تبریک میگم بهتون💗
اول بگم بهتون که قراره دارد به محیط بزرگتر بشید با فرهنگای بیشتر و آدمای متفاوت تر
اگه یه شهر دیگه قبول شدید تبریک میگم وارد بهترین دوران عمرتون میشید اولش دوری از خانواده سخته ولی بعد میبینید که بزرگترین نعمته ..اگه دوست خوب پیدا بکنید و هم اتاقی هاتون خوب باشن عاشق اونجا میشید و زود زود دلتون تنگ میشه براش مثل من که دو ماه از دوستام دور بودم واقعا دلم تنگشون شده بود..
مورد بعد اینکه ب هیچ وجه اعتماد نکنید به کسی و همه اطلاعاتتون رو بهش بدید مدرسه نیست دانشگاهه و کسی که بهش اعتماد میکنی دشمنت میشه و هرچی میدونه راجع بهتو پخش میکنه بین دخترا و پسرا و حاشیه های زیادی پیش میاد
سعی کنید دور کسایی برید که فکرمیکنید مثل خودتونن
مورد بعد اینکه هیچکس چیزی ک نشون میده نیست و همه فرق دارن با چیزی که نشون میدن پس مراقب باش
مورد بعد توی خوابگاه حواست باشه به وسایلات متاسفانه خیلیا وسایلاتو میدزدن و نمیتونی دیگع ازشون پس بگیری
توی خوابگاه پررو باش نذار ازت سوءاستفاده کنن و ازت کار بکشن ترم بالاییا
مورد بعد اینکه همه تایمت رو نذار رو درست و تفریح و گردش رو فراموش کن یا همه رو نذار تفریح..دوتاش ب اندازه ..
جو گیر نشو و سریع تا جنس مخالف دیدی نرو سمتش به تدریج میفهمی چقدر لاشی بوده و وقتی کات میکنی همش جلو چشمته و واقعا اذیت میشی چون وارد حاشیه دانشگاه هم میشی ..گوشی بردن کلاس و اجازه نگرفتن و بیروت رفتن از کلاس مشکلی نداره مگر اینکه استاد خودش سخت بگیره و بگه رعایت کنید
جزوه هم خود استاد معرفی میکنه چه کتابی بگیرید که شما اول مراجعه کنید به کتابخونه دانشگاه و اگه نبود برید سراغ چاپ کتاب اگ ارزون تر در میاد و در آخر برید سمت خرید کتاب
خیلییی زیاده نکته ها..
اگ سوالی بود در خدمتم
شما هم تجربه هاتونو بگید برا بچه های ورودی جدید
و هنوز تجربه دارم یادم اومد میگم براتون