2777
2789

گفتم الان فحش میدی خوارشو خفیف میکنی 🤣

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازهرچه نره غوله تفرت دارم چ برسه ب شوهرم.. متنفرررررم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

مادر بودن سخت ترین شغل دنیاس، همه ی وظایفی که روی دوشمه یه طرف ، تکالیف بچه، خرید ، پخت و پز، شست و شور تازه بعدم شوهره میگه چته چرا اینقدر خسته ایی آخه لامصب نمیبینی همش عین تراکتور سرپام🙄

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

من از یه چیزی از نامزدم ناراحت بودم بهش گفتم 

چندبار گفتم البته😐😂

بعد اومده بهم میگه حرفی دیگه ندارم باهات😐

چی میگییی من ناراحتم ازت

بعد پیاممو جواب نداد تا الانم نیومده

نمیدونم قهر کرده خوابیده یا چرا یهو رفت نگرانش شدم😐

اگه بدونم قهر کرده که هیچی خودمم دیگه باهاش حرف نمیزنم

یعنی چی تا به یه چیز اعتراض میکنم ناراحت میشی

مادر بودن سخت ترین شغل دنیاس، همه ی وظایفی که روی دوشمه یه طرف ، تکالیف بچه، خرید ، پخت و پز، شست و ...

خراب شدن اعصاب و روانم بابت مسائل زندگیم یه طرف کلن اوووووف

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌