2777
2789
عنوان

شما رفیق شهید دارید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست
من جیگرم پاره پاره ست نگید خوش بحالتون

ان‌شاالله خدا کمکتون کنه مشکلتون حل شه

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂

فقط دنبال هر راهی میگردم که یکی صدامو بشنوه و حاجتمو بده

راە فقط خداست حاجت و خودش میدە 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط دنبال هر راهی میگردم که یکی صدامو بشنوه و حاجتمو بده

صداتوکه میشنون ... سعی کن رضایت اهل بیت رو در رفتار و اعمالت جلب کنی ...

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

راە فقط خداست حاجت و خودش میدە

درسته

اتفاقا رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) هم همین رو اثبات و تبیین کردند

که «لا اله الا الله»

اساس دین توحید هست.

ائمه اطهار وسیله هستند. معصوم هستند و پیش خدا آبرو دارند و اشراف دارند به عالم هستی به اذن الله.

خدا هم تو آیه ۳۵ سوره مائده فرموده وسیله ای به سوی خدا بجویید.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خیلیییقبل شهادتشون گفتن تمام تلاشمو میکنم که به حاجتتون برسید اگه هم نشد ، تو آخرت جبران میکنم

من اون چهل روز زیارت عاشورا رو براشون خوندم ، ولی خبری نشد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شهداء مقامشون بالاست امابالاترازاونهااهل بیت ع هستنمن واقعااهل بیت ع رو بیشتر بعنوان حامی توزندگیم د ...

سلام خواهرم، راه شهدا از راه اهل بیت(ع) جدا نیست که. حقانیتشون رو خدا تو قرآن بیان کرده.

توسل به شهدا، اینطور هست که چون شهدا عزیز دردانه های خدا و اهل بیت(ع) هستند، هرجا اسمشون بیاد خدا و اهل بیت(ع) عنایت و نظر ویژه میکنند

این رو بارها و بارها تو زندگی دیدم و لمسش کردم با تمام‌‌ وجود

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام خواهرم، راه شهدا از راه اهل بیت(ع) جدا نیست که. حقانیتشون رو خدا تو قرآن بیان کرده.توسل به شهدا ...

سلام خواهرگل بله فرمایشتون متین هست 

فقط قصد داشتم بیشتر نگاهمون به اصل باشه شهداء هم دنباله رو راه اهل بیت ع شدن که به اون جایگاه رسیدن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

سلام خواهرگل بله فرمایشتون متین هست فقط قصد داشتم بیشتر نگاهمون به اصل باشه شهداء هم دنباله رو راه ا ...

بله درسته عزیز🌷

راه امام حسین علیه السلام رو رفتند

بله درسته عزیز🌷راه امام حسین علیه السلام رو رفتند

بله😊💕