2777
2789

الان به یه نفر گفتم غزه برام مهم نیس دیوونه شد که شما یهودین فلان بچه ها به مولا من اصلا یهو*دی و غزه ای و سیاه پوست و سفید پوست و ...برام مهم نیس من کلا با انسان ها مشکل دارم دلم میخواد نابودی زمینو ببینم چه بدونم کلا بنظر نژاد انسان مشکل داره منتظر یه جرم آسمانی دوبارم تا زمین برای همیشه نابود بشه آدما اصلا نباید زندگی کنن خیلی بی مصرفن همه باید بمیرن چرا زنده ایم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بکش مشکل داری بقیه مشکل ندارن خب

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

اسکی از اینستا بود حرفات

بیشتر ب توییتریا میخوره😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

این افکار سالم نیستن خب، اگه انقدر از آدما متنفری و برای خودت دلیل منطقی میاری که همه باید بمیرن، بهتره بری دکتر

پتانسیل قاتل شدن رو داری😖😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.