2777
2789

از بس خیلی ها تو شوآفن 

ما حس خود کمتر بینی گرفتیم 

کجا قدیما این ادا اصول ها بود 

بخدا راحت مردم زندگی میکردند و همیشه شکرگذار بودن 

بچه ها شکرگزاری خییییییلی خیلی تاثیرات خوبی تو روحیه‌ داره 

حالا نیاین اصرار اصرار که گرونیه فلان بیسار 

دارم میگم تو هر لولی آدم هست بالاخره یه چیزهایی داره 

دست پا سلامتی زیبایی سقف سرپناه 

کاش بیشتر شکرگذاری کنیم 

به خودم هم دارم میگم اول از همه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بگو‌شوآف چیه‌دوما راست میگی دقیقا بخوایم هر روز بنویسیم چی‌داریم‌‌و چقد و چه‌جوری می تونیم ازشون استفاده کنیم اعم از‌خوراکی  و غیر خوراکی نمیرسیم خانواده‌مون‌که‌بماند همشون نعمتن

قدیم میگفتن اگه یکی سوزن داد بهت تابراش نخ کنی ی کم لفتش بده تا اونطرف حسرت چشمای سالم تورو نخوره. ولی الان تا کوچکترین چیز هارو تو چشم و چال ملت نکنن دست برنمیدارن ادعاشونم میشه دلامون پاکه. نمونش تاپیکای خوراکی مدرسه. 

رفته بودمفوق تخصص زنان چند وقت پیش کارش خیلی خیلی خفنه

بهش گفتم .برام یک آزمایش بنویز که همه چیزم رو بررسی کنه.گفتم من همیشه ناراحتمشاید من یزیومم پایین باشه

دیدم میگه 

کی این روزا خوشحاله هممون ناراحتیم منم ناراحتم و از زندگی لذت نمیبرمخیلی تعجب کردم با خودم گفتم جایگاهی که اون داره همیشه آرزوی من بوده.پس جوری هست که اصلا جایگاه خودشو نمیبینه و اون هم با این همه ثروت و شهرتو زیبایی و کاربلدی و مفید بودن هم ناراحته ☹️☹️

اولا بگو‌شوآف چیه‌دوما راست میگی دقیقا بخوایم هر روز بنویسیم چی‌داریم‌‌و چقد و چه‌جوری می تونیم ازشو ...

ببین مثلا الان ایفون های نارنجی زو دارن میکنن تو چشم ما 

مثال بزای شوعاف 😅😅

رفته بودمفوق تخصص زنان چند وقت پیش کارش خیلی خیلی خفنهبهش گفتم .برام یک آزمایش بنویز که همه چیزم رو ...

شکرگزار درسته نه شکرگذار

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

رفته بودمفوق تخصص زنان چند وقت پیش کارش خیلی خیلی خفنهبهش گفتم .برام یک آزمایش بنویز که همه چیزم رو ...

چون اونم فقد چشمش به از خودش بالاتره هم سطح و پایینتر از خودشو نمیبینه