2777
2789
خوبه که، مبارکه😍 تعهدی باشه، چه اشکالی داره مگه. پزشکی کلش تعهده، برخلاف اون چیزی که تو جامعه پیاده ...

ممنون عزیزدلممممم که باهام حرف زدی امیدوارم دلت همیشه شاد باشه 

نمی‌دونم چه ام شده من سر انتخاب رشته ام زجه میزدم یه چیزی قبول شم چون مامانم بعد کنکورم رفت دکتر نتیجه آزمایش اش خیلی بد بود منم نخواستم که بمونم پشت کنکور که مامانم غصه نخوره اما بعد انتخاب رشته پشیمون شدم فکر میکردمم قبول نمیشم اما خدا اینجور صلاح دونسته منم چند وقتی حالم بد هست اما چه کنم راضی به رضای خدا دیگه چیزی نمیگم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزدلممممم که باهام حرف زدی امیدوارم دلت همیشه شاد باشه نمی‌دونم چه ام شده من سر انتخاب رشته ...

عزیزم خواهش میکنم. خیلی از ماها هم این روزای پر استرس رو گذروندیم، میفهمم چی میگی. خدا انشاا... مادرتو سلامت نگه داره، شاهد موفقیتات باشه❤️ به نظرم بهترین کار رو کردی، اولا اینکه هر چیه پزشکیه، ثانیا اینکه گاهی از دست دادن فرصتها پشیمونی سنگینی به بار میاره که جبران پذیر نیست. موفق باشی عزیزم، با عشق بخون که آینده درخشانی داره

عزیزم خواهش میکنم. خیلی از ماها هم این روزای پر استرس رو گذروندیم، میفهمم چی میگی. خدا انشاا... مادر ...

مرسییی عزیزززم فدای مهربونیاتون

برام دعا کنید 

شما خیلییی خوش قلب و مهربونید 🙏🏻🙏🏻♥️♥️