2777
2789

ی نفر بیاد توروخدا

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
چه سوالی دارینبا این رشته آشنایی دارم

بآزار کار داره؟

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان رشته ات چیه؟کدوم دانشگاه

دانشگاه قم

مهندسی بهداشت ایمنی حرفه ای

اگ‌میخوای ناامید کنی ولش همینجوری گریه دارم میگنم

دانشگاه قممهندسی بهداشت ایمنی حرفه ایاگ‌میخوای ناامید کنی ولش همینجوری گریه دارم میگنم

دیوونه ای تو دختر

رشته به این خوبی 

طبق الزامات قانونی تمام کارگاه های صنعتی؛ شرکت ها؛ صنایع دولتی و خصوصی و... ملزم به استخدام رشته شما هستن‌

بازار کار بسیار خوبی داره و شغل راحتیه

دیوونه ای تو دختررشته به این خوبی طبق الزامات قانونی تمام کارگاه های صنعتی؛ شرکت ها؛ صنایع دولتی و خ ...

وای آقا از شما خیلی ممنونم هیلی خیلی

دیوونه ای تو دختررشته به این خوبی طبق الزامات قانونی تمام کارگاه های صنعتی؛ شرکت ها؛ صنایع دولتی و خ ...

رشته منو قبول شده از دیشب براش دارم روضه میخونم خوبه عالیه حتی درامدش 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............