حتی دیگه گریه نمیکنم فقط تو سرم میچرخه ک خودتو بکش راحت کن (:
چرا ی جوون 22ساله باید به اینجا برسه
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا ی جون جای جوونی ارزوی مرگ داره دنبال راه خودکشیه
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
عزیزم حالتو خوب می فهمم. یه وقتایی آدم انقد دیگه به ته خط میرسه میگه اصلا میخوام وجود نداشته باشم. میخوام نباشم. منم این حالتو چندین بار تجربه کردم... فکر می کنی آخرش چی میشه؟ هیچی! هر غم و غصه ای هم که باشه بالاخره با گذشت زمان میگذره و میره. توام سخت نگیر عزیزم. واقعا میگم میگذره.