gillass مدیر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2841 عنوان تشخیص جنسیت از روی علایم | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست هشت هفته ام به هیچ بویی حساس نیستم عاشق بوی غذام همیشه گرسنه ام رنگ و روم بازشده پوستم صاف شده و صورتم یکم تپل شده بیشتر گرمم هست زرنگ و سرحالم پفک حلقه ای شور زیتون خیارشور آب سیب شیرین یخ خیارونمک حالمو خوب میکنه تهوع و استفراغ ندارم خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 1404/07/19 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gillass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2841 پسر بیشتر شبا ویارمیاره من سره دخترم شب ها حالم بد بود خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی
پرینازتون عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2193 من کلن خوبم فقط غذا و چیزایی که دلم میخاد و بخورم مشکلی ندارم من پارسال پسر بارداربودم ماست وخیار خیلی دوست داشتم وسط شب بیدار میشدم میخوردم کاربری دست چند نفره
پرینازتون عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2193 من سره دخترم شب ها حالم بد بود پسر وزن زودتر میره بالا من سردخترم اوایل بارداری وزن کم کردم ولی پسرم میرفت بالا کاربری دست چند نفره
gillass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2841 پسر وزن زودتر میره بالا من سردخترم اوایل بارداری وزن کم کردم ولی پسرم میرفت بالا منم تو دوتا بارداری قبلم پسر و دخترم لاغر میشدم دوماه اول بخاطر استفراغ زیاد چیزی نمیتونستم بخورم ولی این بارداریم عجیبه یک کیلو اضافه کردم و اشتهام ده برابر شده خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی
arsham1361 عضویت: 1404/07/13 تعداد پست: 56 منکه نه هفته ام ولی فقط خواب آلودگی دارم بقیه زندگی عادی حتی هوس چیز خاصیم نمیکنم عین رژیم غذایی که روز عادی داشتم فقط همش گرسنمه
gillass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2841 منکه نه هفته ام ولی فقط خواب آلودگی دارم بقیه زندگی عادی حتی هوس چیز خاصیم نمیکنم عین رژیم غذایی که ... من همش گرسنه ام یعنی شده معضلم خستم کرده خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی
gillass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2841 منکه نه هفته ام ولی فقط خواب آلودگی دارم بقیه زندگی عادی حتی هوس چیز خاصیم نمیکنم عین رژیم غذایی که ... من آزمایش تعیین جنسیت هشت هفته و دو روز داذم شونزدهم مهر دادم تو برگه نوشته بیست و نهم تاریخ جوابممکنه زودتر بیاد یا همون تاریخ که زده میاد از شهرستان فرستادم برای مندل خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی