banuyegolllll مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 عنوان 😂😂جرعت 🎀 حقیقت 😇🎉 | مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 431 پست بزن به بازی بپا نبازی... 😂😂😂بدو بدو باهم بازی کنید. دعوا نکنیداخوش بگذره😂😂😂💃💃💃 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂 1404/07/19 | 22:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 یاد اوری همین گمشده چشم به راهشم هستی. ولی بهش فکر نکن. بزار بگذره و برع. یاد اوریش دردناکه ولی فک کردن بهش بدتر... شما اقایون عادت ندارین حرف بزنین و تو خودتون نگه میدارین سعی کن..یک بار از ذهنت بیارش بیرون...هیچ وقت بهش فکر ..نمیکنی... 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 ح شام چی خوردی؟ 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
00elnaz00 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 14974 شام چی خوردی؟ قیمه🦦ح حال نمیده ج بگو از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 چشم به راهشم هستی. ولی بهش فکر نکن. بزار بگذره و برع. یاد اوریش دردناکه ولی فک کردن بهش بدتر... شما ... هیچ وقت تموم نمیشه. معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 قیمه🦦ح حال نمیده ج بگو یه نفرو تگ کن.. بگو. ازت خوشم نمیاد😃 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 هیچ وقت تموم نمیشه. شما الان یه قلب دارین.. پس.. یجا تمومش کن.... منم دوتا گمشده دارم....ک خدا بردشون.یکیش ۱۸سالاونیکی ۳ساله.. تموم نمیشن ولی چیزی ک رفته و برگشت نداره. باید فراموش بشه..... چون لیاقت شما بیشتر از اونیه ک رفته... قدر خودتو بدون.... 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 شما الان یه قلب دارین.. پس.. یجا تمومش کن.... منم دوتا گمشده دارم....ک خدا بردشون.یکیش ۱۸سالاونیکی ۳ ... اون یه دوسته همین و برمیگرده مطمئنم معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 اون یه دوسته همین و برمیگرده مطمئنم انشالله. دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید🌹کاربر۱۳۶۹ برای شماس 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 شما الان یه قلب دارین.. پس.. یجا تمومش کن.... منم دوتا گمشده دارم....ک خدا بردشون.یکیش ۱۸سالاونیکی ۳ ... جالبهامروز این دومین باره که یادش میوفتم معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 انشالله. دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید🌹کارب ... خیلی ممنون نه معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 جالبهامروز این دومین باره که یادش میوفتم انشالله خیره حتما. شاید نشونه پیداشدنشه.... امیدوارم یه خبری ازش بگیری. 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9287 خیلی ممنون نه اها. اخه بین درخواستاس. یکم شبیهشبیه پروف شماس پروفش. 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 انشالله خیره حتما. شاید نشونه پیداشدنشه.... امیدوارم یه خبری ازش بگیری. اگه این اتفاق بیوفته شیرینیت پیش من محفوظ معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3770 اها. اخه بین درخواستاس. یکم شبیهشبیه پروف شماس پروفش. نه دوست داشتی لغو کن معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.