2777
2789

نگو پیام حضوریه

الانم ک ازاد ثبت نام کردم

احساس پشیمونی دارم

مگه آزاد نتیجش امروز نیومد چطور ثبت نام کردین؟

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم قبولیه دیگهحالا میگم ای کاش همون پیام میرفتم فک میکردم تو پیام نور دانشجو نمیادنظرت چیه

والا من که نمی‌دونم چطوریه ولی پیام نور و میگم مدرکش کارایی نداره ولی دانشجو داره شهریشم کمه امتحانش سراسری 

ولی آزادم خوبه فقط شهریش زیاده اما آزاد بیشتر دانشجو داره منم آزاد ثبت نام کردم چون راه دور آوردم و نمیتونم برم

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

بی. ادبی نباشه ولی میشه بپرسم چی ثبت نام کردی؟

روان

رشته ی خوبیه آزاد بخونی خیلی بهتره تا پیام نور 

چجوری عزیزم؟

خب ببین به هر حال پیام نور تعداد کلاسهای حضوری اش خیلی کمتره، درسته حضوری کلاس داره ولی خیلی کم، البته سلیقه ای هست، مثلا شاغل ها و متاهل هایی که وقت دانشگاه رفتن ندارن دوست دارن برن پیام نور، ولی واسه یه آدم جوان و پر انرژی شاید دلگیر باشه، بعد کتاب‌هایی که هر ترم پاس میکنی در دانشگاه آزاد خیلی نزدیکتر به دانشگاه دولتی هست، ولی پیام نور یه کم متفاوت تره از این دو تا

خب ببین به هر حال پیام نور تعداد کلاسهای حضوری اش خیلی کمتره، درسته حضوری کلاس داره ولی خیلی کم، الب ...

مرسی عشقم 🌸

همش ی حس تردید میاد میگم نکنه میام‌نور مناسبتر بوده برام

چطور کارایی نداره میشه توصیح بدین اخه پسرم پیام نور هست

نمی‌دونم عزیزم من خودم میخواستم تو انتخاب رشته بزنم همه بهم میگفتن مدرکش معتبر نیست اما مشاورم گفت دانشگاه خوبیه فقط امتحاناش سخته 

یه مقدار برا فرصت شغلیش گیره ولی بستگی هم داره چه رشته ای باشه

همسر من فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه پیام نور داره و باهمین مدرک سمت هم گرفته ، اتفاقا من شنیدم مدرک پیام نور از آزاد معتبرتره