2777
2789

تو یه کافه خیلی کوچیک کار سالن کاری پیدا کردم خدا شاهده تر تمیز رفتم عطر زده رفتم همون اول کار یه کوه ظرف داد گفت بشور شستم بعدش به مشتری ها خدمات دادم سریع سفارش ها رو میبردم خلاصه خودم خیلی راضی بودم از ساعت ۳ تا الان اونجا بودم انقدر ظرف شستم مردم انقدر تمیز کاری کردم جونم در اومد خلاصه دختره اخرش گفت من یکی میخوام که باریستا هم بلد باشه تو نیستی از اولش بهم نگفته بود اخرش هم ۲۰۰ داد گفت خوش آمدی خیلی قلبم شکست خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره بی شرف خودش کارگر بوده ولی کثافت یکی رو خواسته بیاد کاراش بکنه بعد هم بهانه بیاره بی‌شعور نامرد

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان خیلی ها این شده شگردشون. میگن چند روز آزمایشی بیا .کارشون راه میفته پول حقوق و بیمه هم نمیدنهر ...

قلبم شکست همش تند تند کار کردم انقدر ظرف شستم سفارش بردم آوردم گذاشت آخرین ظرف که شستم گفت نیا

۲۰۰ تومنه رو می دادی بهش میگفتی مهمون من یه قهوه بخور خستگیت برهبعدم بلند میگفتی یه قهوه برا این خان ...

کسی اونجا نبود همه رفته بودن منم انقدر ظرف داده بود بشورم تمیز کردم همینجوری مونده بودم