2777
2789
عنوان

رفتم کافه کار کردم مثل چی اخرش محترمانه نخواسن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت چه بی شرف شدن

خیلی تازه پدر مادرش اومدن رفتن چقدر ظرف کثیف گردن بعد از رفتم رو سینگ کلی ظرف بود دوباره مشتری اومد رفت کلی ظرف فقط ظرف خدمات تمیز کردن سفارش بردن اخرش هم اینجوری

دقیقا این کارا حمالی 

منم خودم پارسال دوماه رفتم رستوران مث چی کار کردم پنج شنبه و جمعه دوشفیت از ۱۱ ظهر تا ۱۲ شب آخرش ۳ تومن با زور گرفتم البته ازم امضا گرفتن

من به خاطر اینکه تو چشم نباشم قبول کردم کانتر باشم روزها آخر میخواستن بهم بگم برو تفکیک فرار کردم از اونجا قشنگ مث چی باهات برخورد میکنن😐😐😐

قشنگ حس حقارت کردم تازه بهشون گفتم من دانشجوام به خاطر شهریه میخوام کار کنم 

هیچ کس رو اینا نظارت نداره چندماه بدون بیمه و قرداد کار میکنی آخرش به یه بهونه ردت میکنن 

خداروشکر کن یه ماه ازت کار نکشید هرچند اینقدر بیشعورند که روزمزد هم پول نمیدن

الهی بمیرم برات چی کشیدی

خدا نکنه باور نمیکنی با بدبختی خانواده ام راضی کردم برم کار از پس هزینه هام بربیام از چشمام دراومد اون روزی که بابام فهمید میخواد تفکیک غذا هم بهم بدند یادم نمیره 

خدا هیچ کس محتاج بنده اش نکنه