2777
2789
اخه مگه چقد شیطنت داره مدزسه نمی پذیره بیشتر پسربجه های اولی تا چنذ ماه اول نمیشینن تمزکز ندارن

بیشتر بهونه بودن من حتما سرکلاس میگیره و خیلی نمیشینه مشق بنویسه همش میگه بریم خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بهونه بودن من حتما سرکلاس میگیره و خیلی نمیشینه مشق بنویسه همش میگه بریم خونه

خوب بچت رو لوس تربیت کردی 

باید ببریش مشاور کودک 

قطعا بهت راهکار میدن با خودش صحبت میکنن 

درست میشه

یع پسری ام گوش پسرمو کشیدعکلا کناره گوش پسرم کبود شدههمکلاسیشه نمیدونم چی کار کنم دیگه...راهنماییکنی ...

برو مدرسه اطلاع بده به خانواده اش بگن

از غم ای کاش ها چشمم کبود
مال بیش فعالیش نیستبه نظرم پیش نرفته که عادت کنه به جدا شدن.نمیشه بذاریش پیش ۲؟ اگه نیمه اولیه بذارش ...

نه نیمه دومه پیش دو رفته پارسال توپیش بهونه منو نگرفت امسال همش میگه نمیرم استرس اونجا پرخاشگری ودعوا

والله دختر عموی من یکسال رفت تو حیاط مدرسه موند دخترش از پنجره نگا میکرد مامانش نره گریه زاری ،تو سرما و گرما آخرش درست شد البته همون هفته اول مدرسشو عوض برد ی مدرسه دیگه الان ماشاالله انگار نه انگار کلاس چهارمه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی