2777
2789
عنوان

ولی پزشکی آزاد دیگه نمی ارزه بنظرم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
خیلی ممنون‌پاسخگو هستین‌من سال آخر رشته تجربیم سال ۱۰ ۱۱ روهم ۱۴ تجدید داشتم بخاطر ی موضعی خریت کردم ...

کدوم درس ها رو افتادید؟ 

اگه دروس پایه ای مثل فیزیک شیمی ریاضی افتادین باید یا استاد خصوصی بگیرید مفصل باهاتون کار شه یا از ماز تدریس های شروع از صفر رو دانلود کنین نشد نداره ولی اراده جدی میخواد اگه دروس عمومی افتادین با دو سه بار خوندن میوفتین رو روال و اونقدرا کار سختی نیست 

به هر حال اول باید پایه رو بسازین و بعدش برین سراغ تست در هر صورت ضرر نمیکنین چون در بدترین حالت با یه پایه خوب میمونید پشت 

کارشناس پرستاری 👩‍⚕️ مشاور کنکور💕🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهادرسته به هرحال سلیقه هامتفاوته.ببخشیدحقوق پرستاری چقدره؟

بستگی به سابقه کار داره و اینکه دولتی بخواین کار کنین یا خصوصی 

کدوم درس ها رو افتادید؟ اگه دروس پایه ای مثل فیزیک شیمی ریاضی افتادین باید یا استاد خصوصی بگیرید مفص ...

تخصصی ها کلا پایه دهم‌و یازدهم عمومی هم هست 

ولی استاد خصوصی و ماز خیلی‌گرونه از پس‌هزینه هاش بر نمیام ما زیاد از نظر مالی خوب نیست وضعمون خیلی اوضاع بدی داریم 

و اینکه نمیشه با ویدئو استاتید معروف خودم بخونم جلو ببرم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

تخصصی ها کلا پایه دهم‌و یازدهم عمومی هم هست ولی استاد خصوصی و ماز خیلی‌گرونه از پس‌هزینه هاش بر نمیا ...

چرا میشه مثلا برای فیزیک استاد یحیوی، نوکنده، قضاتی برای شیمی دکتر فراهانی برای ریاضی استاد کرمی و اریان حیدری 

برای زیست نمیدونم چون رشتم ریاضی بوده من فقط استاد کرمی و دکتر فراهانی دیدم اونم یه مدت کوتاه 

ولی خیلی وقت گیره خیلی زیاد بخواین سه پایه رو فیلم ببینین زیاد طول میکشه و نمیرسین همه رو ببینین چه برسه تست و نمونه سوال

خود من نصف درس هارو رفتم کلاس چون نتونستم با فیلم جلو ببرم و وقت میگرفت فقط پایه دوازدهم 

از رو کتاب فرمول بیست جلو برین ببینین ارتباط میگیرین یا نه 

عمومی هارم حفظ کنید دیگه 

راستی نهایی نیستین که سوال بهتون نمیدن یا بگن کدوم قسمتا رو بخونید؟  

چرا میشه مثلا برای فیزیک استاد یحیوی، نوکنده، قضاتی برای شیمی دکتر فراهانی برای ریاضی استاد کرمی و ا ...

پس‌میگین چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭امیدم از دست دادم من هیچی نمیشم حتی سگ بیشتر از  میفهمه 

پس ویدئو وقت میگیره میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

نهایی هستم سال دوازدهگگ

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

پس‌میگین چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭امیدم از دست دادم من هیچی نمیشم حتی سگ بیشتر از میفهمه پس و ...

نگین اینجوری

باید شهریور همون سال پاس میکردید 

میتونید پشت کنکور وایسید؟ 

امسال یازدهم و دوازدهم رو پاس کنید سال دیگه رو نهایی دوازدهم و کنکور وقت بزارید 

نصف همکلاسی های منم مثل شمام حتی نخونده میومدن سر جلسه نهایی و میگفتن ما اینارو بیست هم شیم دانشگاه نمیتونیم بریم درس افتاده داریم الان سرکار میرن یکی ارایشگره یکی ناخون کاره یکی تو کافه کار میکنه تازه امسال کنکور دادیم 

کتاب دست دوم بگیرید یا قرض بگیرید 

بهترین راه که خیلی سریع راه بیفتید کلاس خصوصی بصورت فشرده است که متاسفانه هزینه خیلی خیلی زیادی داره و مشاور ها هم شهریه سالانه شون بسیار بالا هست 

شروع کنید فیلم دیدن دهم و یازدهم رو تا دی پرونده شو ببندین و برای دوازدهم رو شروع کنید مباحث پرتست هر درس رو بخونید و تست بزنید تلاش خودتون رو کنید 

تخصصی ها کلا پایه دهم‌و یازدهم عمومی هم هست ولی استاد خصوصی و ماز خیلی‌گرونه از پس‌هزینه هاش بر نمیا ...

بالاخره باید یجایی هزینه کنین چون پایه اتون خیلی ضعیف هست🌻