2777
2789
تو خونه میتونم انجام بدم یا کافینت؟پرینت عکس رو نمیتونم تو خونه در بیارم نه؟

ن اوتو باید سیو کنی بری کافی نت کپی بگیری

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم

خیلی ناراحتم 

دولتی میخواستم نشد بدجور خورده تو ذوقم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خیلی ناراحتم دولتی میخواستم نشد بدجور خورده تو ذوقم

منم پرستاری دولتی دوست داشتم ولی آزاد آوردم یکم ناراحتم ولی خب فرقی ندارن مدرک هاشون معتبره ارزششو داره هزینه کنی بعداجبران میشه ناراحت نباش

منم پرستاری دولتی دوست داشتم ولی آزاد آوردم یکم ناراحتم ولی خب فرقی ندارن مدرک هاشون معتبره ارزششو د ...

مبارکه عزیزم 

آخه فرق میکنه این 

پرستاری تموم کنی میری سرکار حسابداری زو باید بگردی دنبال کار اونم برا منی ک بی دست و پام عذاب الهیه 

میترسم برم اینهمه پول بدم وضعمونم خوب نیست اخرش هیچی به هیچی

مبارکه عزیزم آخه فرق میکنه این پرستاری تموم کنی میری سرکار حسابداری زو باید بگردی دنبال کار اونم برا ...

مرسی دورت بگردم 💙یعنی حسابداری رودوست نداری؟من شنیدم انتخاب رشته کنی نری محرومیت داره اینجوری نگو توازپسش برمیای من خیلیارودیدم تونستن توشرکت کارکنن بادرآمدبالاانشاالله هرچی صلاحته برات رقم بخوره عزیزدلم

ببخشید منم پرستاری قبول شدم برای ثبت نام باید چیکار کنم؟

راستش من خودمم نمیدونم ازکسی که انتخاب رشته انجام دادن برام وازخودپرسنل دانشگاه پرسیدم گفتن بایدسایت دانشگاه آزاد روچک کنید.

شهر خودتون قبول شدین؟من آزاد خودگردان قبول شدم یکم ناراحتم چراروزانه نشد

راستش من خودمم نمیدونم ازکسی که انتخاب رشته انجام دادن برام وازخودپرسنل دانشگاه پرسیدم گفتن بایدسایت ...

نزدیکمون یک ساعت فرق داره باهامون منم سراسری مردود شدم چون جز پرستاری های نزدیک نزدم