2777
2789
عنوان

جیگرم میسوزه برات

126 بازدید | 4 پست

چی میشه که قسمت بعضیا اینقدر تلخه💔😔

دلم برا داداشم اتیش گرفته...خونواده امون زیاد درست درمون نیس...خیلی خسیسن ..من دانشگاه دولتی قبول شدم و جدا شدم ازشون نامزدی هم کردم بازم دورتر شدم..

ولی داداشم💔😔اون ۱۳ سالشه فقط چقدر طول میکشه تا ازاد بشه💔💔اخ قربونت برم

تازه زنگ زده بهم ..مثل اینکه امروز دعوا کرده با خونواده و از صبح هیچ چیزی نخورده...رفته ساندویچی محله امون بهش قرضی نداده زنگ زد بهم‌گفت هشتاد تومن داری براش بزنی گرسنمه چیزی نخوردم💔😔😔😔براش زدم

گفتم کارت همراهت نیست برات بیشتر پول بزنم ولی کارتم نداشت💔😔چیکار کنم چطور غمشو تحمل کنم اخه

هفته پیش یه خانم بهم کمک کرد براش لباس گرفتم ذوق و شوق رو تو صداش دیدم قربونش برم که اینقدر بهش نرسیدن با یه دست لباس چقدر خوشحال شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده تون پر جمعیت هستند که بهش نمی رسند یا مدل شون این طوریه طفلک سنی هم نداره که

نه پرجمعیت نیستیم

مدلشون اینطوره خدا لعنتشون کنه 

یه دونه پسره از بچگی سختی کشیده عصبی شده

تو دوران بارداری مادرم خیلی قرص میخورد روش اثر گذاشته 

الانم دارن اذیتش میکنن 

میخواستم یه روز برم سرکار نجاتش بدم ولی نشد نذاشتن 

تا من برم اونو خیلی اذیت میکنن😔💔خدایا چیکار کنم دست به دامن کی بشم نجاتش بده