2777
2789
منو سرکار گذاشتی میدونستم نباید بهت اعتماد کنم میخای صدتا عکس ازش بفرستم برای چی الکی حرف میزنی وقتی ...

باشه اصلا بمن ربطی نداره من خواستم کمکتون کنم، شما بیشتر منو سرکار گذاشتی چون لپتاپت رمش 8 گیگه، مدلی که نوشتی بعد عکس میدی رمت 16 گیگه؟؟؟ بعد بمن میگی تخصص ندارم؟؟ باشه شما همه چی دان بحثی باهاتون ندارم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه اصلا بمن ربطی نداره من خواستم کمکتون کنم، شما بیشتر منو سرکار گذاشتی چون لپتاپت رمش 8 گیگه، مدل ...

الان برات عکس میفرستم .ولی یاد بگیر الکی ته دل مردم رو خالی نکنی .

طرف به من فاکتور داده 

الان برات عکس میفرستم .ولی یاد بگیر الکی ته دل مردم رو خالی نکنی .طرف به من فاکتور داده

چیو یاد بگیرم؟؟ چرا ته دل مردم رو خالی بکنم؟؟ من خواستم کمکت بکنم تو حتی مشخصات فیک برای من میفرستی!!! حتی نمیدونی هر مدل لپتاپی رم و سی پیو پیشفرضی داره فقط و فقط از روی ادعای پوچ جواب من رو میدی، اصلا بمن چه بذار فروشنده بهت گرون بفروشه نوش جونش 😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

این که همون لپتاپ نیست، لپتاپ شما رمش 16 گیگه؟؟ 😂😂 آخه چرا عکس فیک میذاری من کارشناسی ارشد نرم افز ...

آها اشتباه نوشتم هشت گیگ 

۱۶ گیگه بابا 

اون هواسم نبوده دیگه 

از بس حرصم دادی