2777
2789
عنوان

لعنت ب گوشی ک خوشی رو از ما گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
گوشیشو رمز گذاشته ب منم نمیگه چون به بار قایم کردم با التماس بهش دادم،،کلاس زبانم می‌رفت الان ترمش ت ...

بگو حق رمز گذاشتن نداری

یوقتا لازمه جدی بود

ما تو خونمون هیچکس گوشیش رمز نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم همین هم که متوجه‌ هستی که این مسئله چقدر بده نشون میده تو مادر خوبی هست و بیخیال نیستی حتما سعی کن از یه طریقی این اعتیاد رو از بین ببری نمیدونم چجوری ...تک فرزند هست ؟خواهر و برادر نداره با اونها مشغول بشه ؟

من از وقتی دوره خانه و رسانه آقای عباسی ولدی شرکت کردم متوجه شدم چقدر ضرر داره استفاده بیش از حد از رسانه ...اگر بشه از یه طریقی کم ش کن قانون بذار برای زمان ش ...حالا دیگه بسته به شرایط تون خودتون ببینید چجور میشه کنترل بشه 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر ازش ساعات محدودی بده. قاطعانه برخورد کن.و اینکه لطفا حتما برو پیش روانشناس نوجوان.یه کتاب هم هس ...

اصلا تو یه سنی هست که هر حرفی هم بگم همش باید با هم بحث کنیم،،بیشتر رومون به هم باز میشه بعد دیگه اونجا اصلا بحرف نمیکنه،،ممنون عزیزم چشم

اگه نمره ات فلان بشه تو بازی برات انقد سکه می‌خریم ، همینو بگو ببین چقددددددددر تلاش کنه ، از همون ب ...

فکر خوبیه ممنون از راهنماییت عزیزم ♥️بالاش باهاش حرف میزد میگف امسال درسات سخته باید تلاش کنی که همه رشته ها رو بیاری،،میگه خودم میدونم سخته

بگو حق رمز گذاشتن ندارییوقتا لازمه جدی بودما تو خونمون هیچکس گوشیش رمز نداره

دمتون گرم کار شما درسته،،،کار به رمزش ندارم چون میبینم و میدونم که فقط بازی میکنه و یوتیوپ هم همش کلیپ فوتباله میبینه،،همین ک معتاد شده خیلی برام عذابه 😔

عزیزم همین هم که متوجه‌ هستی که این مسئله چقدر بده نشون میده تو مادر خوبی هست و بیخیال نیستی حتما سع ...

خیلی ممنون از درک بالات عزیزم ♥️چرا خواهر برادر ک داره ولی گوشی رو ترجیح میده،،هر کی بهش میرسه میگه ضرر داره بازم کو گوش شنوا 😔خیلی بهش میگم ساعتی کن نمی‌فهمه اصلا 😔