2777
2789

از لحاظ درسی خیلی خوب بودم اون سالهایی که سمپاد واقعا سمپاد بود بدون کلاس قبول شدم داخل مدرسه تا سال آخر دبیرستان جز سه نفر اول بودم و کنکور هم راحت به رشته مورد علاقم رسیدم ، اما زندگی خیلی پیچ و خم داشت که پول حرف اول رو میزنه دروشون 

شوهرم هم دانشگاهیمون بود و بی پول و بی حمایت ، داره پول جمع میکنه خونه بخریم 

اما دخترای فامیل با دیپلم زن آدمای خیلی پولداری شدند 

من بخاطر بی پولی خیلی صدمه دیدم الان پول دارم اما گذشته جبران نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی دلت می خواد که نداری؟ بچه؟ پول که می گی داری. دارید بهش می رسید.

دوست دارم منم مثل اونا ۲۰ سالگیم بچم دنیا میومد

بعد هم من خودم رو بکشم به رفاه  ۲۰ سالگی  اونا تا ۴۰ سال نمیرسم با این تورم

پسر پولدار باید پول باباش باشه دیگه. پول بابا رو گرفتن یعنی دستت زیر اسطوره. باید حرف گوش بدی. اونجور زنی هستی؟

یا باید مرد سن بالا باشه که مال خودش باشه. اونم تو میانسالی و پیری خیلی سخت می شه اختلاف سن.

تو بهترین مارو کردی با آدم با جنم عروسی کردی. خودتم معلومه زن حسابی هستی. ازینا نبستی بشینند چشمشون به دست شوهر و پدرشوهر باشه.

دوست دارم منم مثل اونا ۲۰ سالگیم بچم دنیا میومدبعد هم من خودم رو بکشم به رفاه ۲۰ سالگی اونا تا ۴۰ ...

تورم اذیتت کرده می فهمم. ولی این مقایسه ات از اساس غلطه.  اون آدمی که 20 سالگی بچه اش دنیا میاد کلا یه آدم دیگه است. 

پسر پولدار باید پول باباش باشه دیگه. پول بابا رو گرفتن یعنی دستت زیر اسطوره. باید حرف گوش بدی. اونجو ...

شوهراشون نهایت ۱۰ سال بزرگترن،  هم پول پدر شوهر بوده هم پول کار شوهر

بی منت دادن ، یه پدر پولدار چرا باید منت بزاره ، به نام پسر کرده