2777
2789

عوارض مختلفه واسه بعضی اصلا نداره واسه من خیلی عوارض داشت

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صورتم پر جوش بود

یعنی ی دونه سیب زمینی سرخ شده یا یه دونه تخمه میخوردم فرداش کل صورتم جوش میزد

دو دوره مصرف کردم الان نمیگم جوش نمیزنم ولی درحد ماهی یکی تک و توک

فقط ابرسان بخر روزی نه یبار دوبار صد بار بزن به صورتت بیرونم حتما ضدافتاب بزن ابم زیاد بخور تا چال نشه جای جوشات

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دوستم میخورد مشکل نازایی برخورده بود با کلی دارو و .. تونست بچه دار بشه همه دکترا میگفتن به علت مصرف ...

اخه دیگه خسته شدم جوشام با هیچی خوب نمیشه حتی داروی گیاهی

اخه دیگه خسته شدم جوشام با هیچی خوب نمیشه حتی داروی گیاهی

منم خسته شدم ولی امروز اتفاقا رفتم مشاوره پوست گفت باید جنس پوستت بشناسی روتین پوستی داشته باشی هر روز رفع میشه نیاز به قرص هم نیس

منم خسته شدم ولی امروز اتفاقا رفتم مشاوره پوست گفت باید جنس پوستت بشناسی روتین پوستی داشته باشی هر ر ...

من پوستم چربی

فعلا گفتم ی دوره استفاده کنم امیدوارم خوب بشم

چون واقعا همه راه هارو رفتم هرچی ک بگید

مثلا چی

من دست و پام سر میشد البته من مثل معتادا خیلی میخوردم هی گرمی خوردم قطع کردم یه مدت حدودا یه ماه چیزیو حس نمیکردم ولی خب خیلی گرمی خوردم خوب شدم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته