2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم

260 بازدید | 25 پست

دیشب تاپیک زدم که چی گفته بهم

گفت دوست دارم زنم شاغل باشه دوست ندارم یکی کار کنه یکی کلا پس انداز کنه اونم باید مشارکت داشته باشه همونطور که من تو کارای خونه کمک میکنم و...

امروز این متنو براش فرستام، جواب اونم میفرستم الان خواهرانه نظرتونو در مورد جوابش بگید👇

در مورد موضوعی سؤال دارم چون حس می‌کنم کاملاً منظورتونو متوجه نشدم، شما فرمودین معتقدین که مخارج خونه هم باید اشتراکی باشه و اینطور نباشه که یک نفر پس‌انداز کنه و فقط یک نفر خرج کنه… منظورتون اینه هر دو نفر، هر ماه باید هر دو حقوق رو برای مخارج خونه بذارن و بخشی از درآمد خانم هم ماهیانه صرف مخارج خونه بشه یا مواقعی که آقا کم و کسری داره، کمک کنه یا برای خرید ماشین و خونه و پول پیش خونه و… باید شریک باشن؟

چون به نظرم همکاری مالی خیلی فرق داره با اینکه خانم هم مثل آقا موظف باشه خرجی بده… اگر دیدگاهتون اینه که خانم هم کل حقوقشو کلاً برای زندگی بذاره، اگر بعدها مشکلی پیش بیاد، بیاد کارشو از دست بده، به‌خاطر بچه و… نتونه سرکار بره، تکلیف چیه؟

اینه کم این موضوع رو خوب متوجه نشدم، ممنون میشم توضیح بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابش👇

سلام. شب شما هم بخیر. ممنون که پرسیدین و زود قضاوت نکردین.

نه من به هیچ وجه منظو‌رم این نبود خانم هم موظف به پرداخت ماهیانه هزینه‌های خونه است.

منظورم این بود که اگر زندگی مشترک هست، در مواقع اضطراری خانم هم وقتی درآمد داره، می‌تونه به همسرش برای بهتر شدن شرایط یا خرید چیزی که در اون لحظه شاید همسرش پول کافی نداشته باشه کمک کنه.

به عقیده من تأمین هزینه‌های زندگی مسلمأ با مرده و تأمین آرامش خونه و مسائل مربوط به خونه هم مربوط به خانم خونه میشه.

به نظرم عنوان داشتن هر شخص بابت موضوعی زیاد جالب نیست، و میشه اینجوری عنوانش کرد که نسبت به شرایط جامعه و عرف جامعه بهتره اون قسمت از زندگی مشترک رو اون شخص انجام بده.

ضمنأ موافق کلمه باید هم نیستم که خانم یا آقا باید فلان کار رو بکنن چون وظیفه‌شونه یا...

به نظر من تو زندگی مشترک بین دو شخص اگه این اشتراک واقعی باشه و همدیگرو قبول داشته باشن و به مرور هم دوست داشتنی شکل بگیره، این بایدها و تقسیم وظایف شکل نمی‌گیره و هر دو طرف هر کاری بتونن برای بهتر شدن زندگیشون انجام میدن.

بازم ممنون که توضیح خواستین.

اسی تهش باز منظورش اینه کار کن خرج خودتو بده

آخه گفته تامین هزینه‌های زندگی با مرده خانم تو مواقع ضروری مشارکت کنه...

والا انقدر خواستگار رد کردم خیلیام اینجوری بودن واقعا حس میکنم بختم همینه

پسرا همینطوری شدن من آدم پول دادن دست مرد نیستم نهایت تو هر چیزی هزینه کنم باید سند بخوره به نامم

تو گفتى مرد موظفه خرجى بده جواب داده:ضمنأ موافق کلمه باید هم نیستم که خانم یا آقا باید فلان کار رو بکنن چون وظیفه‌شونه یا...

به نظرم فرار كن

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
تو گفتى مرد موظفه خرجى بده جواب داده:ضمنأ موافق کلمه باید هم نیستم که خانم یا آقا باید فلان کار رو ب ...

یه کم تناقض تو حرفاشه

یکی این جمله‌ای که شما گفتین که موافق کلمه باید نیستم

یکی هم اینکه گفته تامین هزینه‌های زندگی مسلما با مرده...

عزیزم خوندم جوابش رو 

قاطعانه جواب نداده 

نگفت در صورت بچه داری و خدایی نکرده اگه برات مشکلی پیش بیاد چه توقعی ازت داره

حس می‌کنم داره می‌پیچوندت و جواب درستی بهت نمی‌ده 

و در مورد اون قسمت که گفت بایدی وجود نداره،  اتفاقا وجود داره ، مرد باید هزینه های زندگی رو تامین کنه و وظیفه اشه 

ایشون میخواد مثل اروپایی ها باشه که زن و مرد با هم کار میکنن و خرج میکنن ، ولی همون مردای اروپایی هم تو کارای خونه مشارکت می‌کنن 

من یه بلاگری رو می‌ديدم که میگفت ما یه کارت مشترک داریم هرماه یه مقدار از حقوقمون رو میریزیم توش برای خرج خونه ولی روز تعطیل جفتمون با هم خونه تکونی می‌کنیم ، من آشپزی کنم اونم ظرفیت رو می‌شوره ، من لباسا رو بشورم اون پهن میکنه و ‌‌‌....

الان این آقا نگفت توقعش از تو چیه؟ هم بیرون کار کنی هم بیای خونه تر گل و ورگل شاداب کارای خونه رو بکنی؟

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
جوابش👇سلام. شب شما هم بخیر. ممنون که پرسیدین و زود قضاوت نکردین.نه من به هیچ وجه منظو‌رم این نبود خ ...

چه آدم عنی🙄😕

اه اه چقدر بدم اومد

عزیزم مگه خیلی شرایط مالی خوبی داره؟

میشه برام بگی ؟

از یه طرف میگه زن باید کمک خرج باشه بعد میگه باید یا نباید نیس

از یه طرف میگه زن شاغل می‌خوام بعد میگه وظیفه ی آرامش خونه با زنه(خب احمق اون زن بیچاره که پایه پای تو باید کار کنه )

ببین این از اوناییه که مثلا میخواد ماشین مدل بالا بخره پول کم داره از زنش میگیره به نام خودش

به شدت مردسالار و منفعت طلب هست به نظرم چندجلسه مشاوره برو باهاش بذار مشاور اخلاق گوهشو تعیین کنه 🙄

این ازون زرنگاست

بعد چقدر  بدم اومد گفت دوست داشتن شکل بگیره یعنی دوستت نداره الان؟خوشم نیومد می‌تونست بگه عشق به وجود بیاد 

احمق به نظرم بیخیال دختر تو کارمندی بیشتر فکر کن

چه آدم عنی🙄😕اه اه چقدر بدم اومدعزیزم مگه خیلی شرایط مالی خوبی داره؟میشه برام بگی ؟از یه طرف میگه ز ...

احمق به اون گفتم 

من بودم میگفتم شما زن نمیخوای گل شما کلفت همه جوره میخوای دکمه ی سیکترتو بزن لطفا 🙄😕