2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
آخه گفته تامین هزینه‌های زندگی با مرده خانم تو مواقع ضروری مشارکت کنه...والا انقدر خواستگار رد کردم ...

نه فدات شم کی گفته پسرا همین شدن؟

مرد کارمند تحصیل کرده ی خوب هم پیدا میشه

خیلی ها الآنم هستن زنشون کار نمیکنه همه خرجا با خودشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر چی میگیم تو‌طرفشو میگیری

🤣🤣🤣

نه میخوام همه جوانبو بسنجم

قرار دوم ببینمش در مورد این قضیه کامل سوال میکنم لحنش همینطوری باشه ردش میکنم من لای پنبه بزرگ شدم  نمیتونم کوزت باشم

متنو خوندم به عنوان آقا نظرم شخصی خودمو میگم

من اگه جایی برم نه میپرسم شاغلی یا نه 

فقط رو این جمله تاکید داشتم همیشه 

که خانم محترم مثلا من کارمندم حقوقم ایکس تومنه  من در حد حقوقم میتونم ساپورتتون کنم ببینید توقعات شما با این حقوق جور در میاد یا نه

اگه مثلا توقعات بیشتر از حقوقم داشته باشی خودتم باید کمک کنی

بعد مردی هم که وضعش خوب باشه  زن چه شاغل باشه چه نباشه  رو درآمد زن حساب باز نمیکنه 

من فقط نظر شخصی خودمو میگم. اگه مرد مرفه رو حقوق به عنوان وظیفه زن حساب باز کرد  قطعا آدم چرتکه اندازی 

متنو خوندم به عنوان آقا نظرم شخصی خودمو میگممن اگه جایی برم نه میپرسم شاغلی یا نه فقط رو این جمله تا ...

درستشم همینه!

وضعیت خودتو شرح بدی و بعد بگی در این حد وسعم میرسه

حالا به جز این متنی که خوندین به جلسه دیگه هم دیدمش و صحبت کردیم در مورد خرجی دادن به زن پرسیدم خیلی ریلکس گفت خانمی که شاغله و همسرشو درک می‌کنه خودش خرج و مخارج خودشو تامین میکنه!

ردش کردم، جسارت نباشه مردم مردای قدیم

درستشم همینه!وضعیت خودتو شرح بدی و بعد بگی در این حد وسعم میرسهحالا به جز این متنی که خوندین به جلسه ...

والا یه کیسی به من دوسال پیش معرفی شد وکیل بود منم کارمند خب قاعدتا اون در آمدش بیشتر از من بود رک همون اول بهش گفتم تارف رو بزاریم کنار من کارمندم اینقد میگیرم  من نه چشمم به دست شما خواهد بود نه به درآمدت  من در حد حقوقم میتونم ساپورتت کنم همین ببشتر از اون اگه رفاه میخوای خودت کمک کن  در حد حقوقم من وظیفمه 

بعد گفتم من امید واهی نمیدم  من تا جایی که بتونم تلاشمو میکنم فقط اینقد میتونم قول بدم که در تلاش کوتاهی نکنم 

دیگه قسمت نشد

شما هم به امید خدا مورد بهتر خوشبخت بشید