الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از ته قلبم دعا کردم از خدا خواستم و ائمه واقعا خیلی جاها نجاتم دادن خیلی جاها زمانی که خیلیا کمکم نکردن نزاشتن شرمنده شم و همیشه کمک از غیب میرسید خیلی بهشون مدیونم خیلی
من دو سه سال پیش اونقدر حالم بد بود از دست خانوادم و مخصوصا خواهرم گه خیلی بدگویی میکرد آزارم میداد. یک روز تحملم تموم شده بود خیلی از ته دل گریه کردم و میخواستم فرار کنم از خونه . بعدش انگار یک آرامش عجیبی اومد تو قلبم و گفت صبر کن .همون لحظه بعد از گریه هام و دل شکستنم آروم شدم و کم کم شرایطم خوب شد. و خیلی خیلی همه چی به نفعم پیش رفت
هیچ وقت باورم نمیشد همسرم با مدرک دیپلم وارد یه شرکت دولتی بشه
همون شرکتی که من همیشه ارزو داشتم
مریضی خودم هیچ وقت فکرشو نمیکردم یه روزی خوب بشم🥲
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
وای وای وای یادم اومد . یه اتفاقی افتاده بود که داشتم از درون ذوب میشدم همش منتظر بودم آبرومو یکی ببره چون تهدید شده بودم. به هیچکسم نمیتونستم بگم. همون جور که نگاهم به تلویزیون بود از ته دلم عاجزانه به خدا گفتم اخه من که تقصیری تو این قضیه ندارم چرا اینقدر باید اذیت بشم. در یک لحظه چنان حال سبکی بهم دست داد. یهو انگار خیالم راحت شد. انگار آب ریخته باشن رو آتیش. وای خدا ممنونم ازت چقدر خوبه بدونی خدا خودش حواست بهت هست. اوففف یادم میاد حالم خوب میشه . غرور انگیزه برام😍 هیچوقتم آبروم نرفت . اون قضیه هم بیخودی حل شد کم کم
همسرم مدت زیادی بیکار شده بود ،به شدت تحت فشار مالی بودیم ، یک شب همکار سابقش اومد خونمون ، من قبل اومدنش هرچی تو خونه داشتیم چیدم رو میز که واقعا کم بود ولی شیک چیدم ، وقتی هم اومد خیلی باهاش گرم برخورد کردیم ، همسرم و من هم بچه ها ، کلا مهمون دوستیم و عزت میزاریم به مهمون ، وقتی رفت محل کارش ، همسر منو معرفی کرده بود و شرکتشون جذبش کرد ، ما خودمون نمیدونستم چقد رده بالاست
چجوری متوجه شدی که از ته قلب بوده من با گریه خواستم رو میگم ولی حس میکنم از ته قلب نیست که مشکلم حل ...
نه اینطوری نگو خدا همیشه جواب میده حتی اگهدمشکلت حل نشه لابد حکمتی بوده باید بهش ایمان داشته باشی باور داشته باشی همینکه گریه میکنی یه از ته قلب میخوای و دلت شکسته