2777
2789
عنوان

کسی اطلاعاتی رتجب زگیل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 31 پست
منظورم از کنترل اینکه بدن یاد میگیره ویروسو مهار کنه نکه کامل از بین ببره تو بدنت منظورم از مهار ای ...

من دلم میخواد راهی باشه انتقالش از بین بره

کاربری دست دو نفره .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایعنی قبل تو رابطه داشته؟

چ خوش خیالید خدایی

یعنی فکر میکنید مردا اکبندن ؟ مردا امکان نداره چندییین بار رابطه رو نداشته باشن تا وقتی ازدواج کنن 

کاربری دست دو نفره .....
چ خوش خیالید خدایییعنی فکر میکنید مردا اکبندن ؟ مردا امکان نداره چندییین بار رابطه رو نداشته باشن تا ...

خوش خیال شمایی 

چرا مردهایی هم هستن که تا قبل ازدواج هیچ رابطه جنسی نداشتن نمونه اش دایی خودم،پسرعموم حتی خود پدرم 

همه که یه جور نیستن 

اینطور نگو 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

پسری ک رابطه نداشته باش نیس اینو مطمعنم

یعنی با این دیدگاه،با همسرت ازدواج کردی؟!😐

خب به مراتب احتمال بیماری های تناسلی با کنار اومدن با این قضیه هست دیگه پس باید انتظارشو داشته باشی

خوش خیال شمایی چرا مردهایی هم هستن که تا قبل ازدواج هیچ رابطه جنسی نداشتن نمونه اش دایی خودم،پسرعموم ...

من کار ندارما ولی عجو و پدر و پسر عمو و دایی نمیاد به شما بگه واری کردم که 

منم مثلا یکی از دایی هامو فکر میکردم نداشته و .... تا که بعدا نامزدم ( ک با داییم دوسته ) برام تعریف کرد که یه بار با دوست دختراشون رفتن فلان جا و این کارو کردن 

امکان نداره ۹۹ درصد مردا قبل ازدواج رابطه دارن اینو منم دلم نمیخواد حقیقت باشه ولی هست هر مردی ام میگع ندارم یا دروغ میگه ، یا خییییلی ب قولا مذهبیه ، یا دست پا چلفتی بوده 

کاربری دست دو نفره .....
من کار ندارما ولی عجو و پدر و پسر عمو و دایی نمیاد به شما بگه واری کردم که منم مثلا یکی از دایی هامو ...

نه من اینو مطمئنم،چون در خانواده ما چه پدری چه مادری این کارها رسم نیست و چه مرد چه زن عادت به این کارها نداریم،مطمئن مطمئنم تازه داییم اهل شهر کوچیکه و در شهر کوچیک نمیشه کاری کرد که هیچکس نفهمه 

مذهبی نه نیستن،ولی اهل حلال و حروم و محرم نامحرمن

ببین فرقی نداره آدم چه زنش چه مردش اگه محرم نامحرمی حالیش باشه زنا نمیکنه 

اگه اینطور فکر میکنی که اچ پی وی و اچ آی وی و زیگیل تناسلی نباید چندان تعجب آور باشه و بگی چرا مبتلا شدم .

به آدم خداشناس و با وجدان نگو دست و پاچلفتی 

الان همسرت که روز دختر بهت زیگیل کادو داده،دستو پاداره؟!یعنی

قبل ازدواج سر و ته ماجرا رو در میارم به همین راحتی ها هم نیس

تو زن تستش راحته 

با پاپ اسمیر مشخص میشه ولی برای مرد اگه زائده نداشته باشه نمیتونی بفهمی hpv داره یا نه 

تو خون معلوم نمیشه 

من کار ندارما ولی عجو و پدر و پسر عمو و دایی نمیاد به شما بگه واری کردم که منم مثلا یکی از دایی هامو ...

یعنی کسی که حرف خدا را گوش میده حلال و حرام میکنه و زنا انجام نمیده دست و پا چلفتیع؟؟؟؟؟؟