2777
2789

من پسرم خیلی خیلی از حد کلاس بالاتره. کلاس اول.

به طوری که الان داره معلمشون فقط دست ورزی و اینا کار می کنه، خمیر بازی و ... بعد هم می گه به ما گفتن که این کار رو بکنیم. بعد پسر من الفبا رو می شناسه، کل کتاب ریاضی و قران و علوم رو بلده. تا حدی می تونه بخونه ولی نمی تونه بنویسه. 

بعد معلمش می گه با من ارتباط نداره پسرت و تعامل نمی گیره. خوب پسر من کلا ارتباط گرفتنش سخته، خودم هم همین طورم. به معلمش می گم خوب چیزایی که بلده رو ازش بپرسین اعتماد به نفس می گیره و کم کم ارتباط شکل می گیره چون دقیقا پارسال هم همین طور بود. می گه من نمی تونم باید کارهای خودم رو انجام بدم. دیگه امروز گفتم باشه شما درست می گین هرجور صلاح می دونین. من دیگه نمی دونم چیکار کنم.
پسرم عصرها هم معلم خصوصی داره، چون واقعا معلمشون داره کم کاری می کنه. 

تابستون من خودم الفبا رو ب دخترم یاد دادم تقریبا می‌تونه بنویسه 

ولی معلمش گفته همزمان با کلاس پیش بره جلو جلو حل نکنه چیزی و

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابستون من خودم الفبا رو ب دخترم یاد دادم تقریبا می‌تونه بنویسه ولی معلمش گفته همزمان با کلاس پیش بر ...

اخه این الان فقط داره باهاشون خمیر بازی می کنه و در بطری باز و بسته یم کنه و رنگ آبی و قرمز یادشون می ده. اصلا کاری نمی کنه

پسرم منم کلاس اول اینطوری بود چون همه روبلد بود سره کلاس دقت نمی‌کرد حواسش نبود و براش دیگه درس جذاب نبود ولی کلاس دوم دیگه قبلش خودم باهاش کارنکردم خیلی خب شد ذوق داشت میرفت مدرسه چیره جدید یادمیگرفت  بنظرم شما هم‌همینکار بکن 

اخه این الان فقط داره باهاشون خمیر بازی می کنه و در بطری باز و بسته یم کنه و رنگ آبی و قرمز یادشون م ...

معلم دختر منم همینطور 

فقط نوشتن ا.ب.ر.د.س رو یاد داده اونم نگفته چیه فقط نوشتنش یاد میده 

بلاخره خودشون بهتر میدونن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اره

دیگه اگه معلم مدرسه خصوصی اینو بگه یعنی هیچ‌معلمی باهات همکاری نمیکنه.

سعی کن مشکلو از ریشه پیدا کنی حل کنی ، ببین دلیل ارتباط نگرفتنش از چیه ، همونو اوکی کن.

شاید به مرور زمان بهتر نشد و بدتر هم شد

اخه این الان فقط داره باهاشون خمیر بازی می کنه و در بطری باز و بسته یم کنه و رنگ آبی و قرمز یادشون م ...

وا پسر من ب حرف ل رسیدن تو الفبا البته تو نگارش 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بنظر من مادر بهترین معلم بچه ست... شما حرفهات درسته 

لطفاً همون‌طور که خودتونم گفتید روی نیمه ی پر لیوان همچنان کار کنید به وقتش اونجا هایی که ضعف داره کم کم درستش کنید

من میشناسم معلمی که بچه ای رو ک توی زمینه های دیگه قوی بوده اینقدر به خانواده ش فشار اورد که  متاسفانه نه تنها ضعف های بچه برطرف نشد بلکه توانمندی های دانش آموزش رو هم از بین برد...

واسه همینه میگن زودتر به بچه یاد ندید چون واسش کسل کننده میشه و خسته میشه و واسش جذابیت نداره.الان چرا معلم خصوصی داره؟بزار بامعلم خودش اوکی بشه.بچه را دارسد چندگانه میکنید.

یه روز خوب میاد