2777
2789
عنوان

عصبیم جواب میخام

25 بازدید | 3 پست

امروز تو پارک با دوستم داشتم میرفتم میگفتم ک یه مانتو خریدم خیلی خوشگله ی پسر غریبه ای رد شد گفت به ... یرم من هسته‌ای نگفتم الانم فهمیدم هم محله ای مومه چیکار کنم ب نظرتون

کسی حواب ابله ها رو ک نمیده ... بخوای جواب بدی واکنش نشون بدی یعنی خودتو بردی تو سطح اون ..بی اهمیت رد شو..اگ شعور داشت ک نمیگفت اگ بخوای واکنش نشون بدی از یه ادم بیشعور چیز خوب در نمیاد

کسی حواب ابله ها رو ک نمیده ... بخوای جواب بدی واکنش نشون بدی یعنی خودتو بردی تو سطح اون ..بی اهمیت ...

دوستم بهم گفت کاش جوابش میدادی میگفتی مگه داری اصلا ک مایه میزاری اصلاااا روم نشد گفتم ولش بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بهم گفت کاش جوابش میدادی میگفتی مگه داری اصلا ک مایه میزاری اصلاااا روم نشد گفتم ولش بابا

از نظر من جواب ندادی بهتره خوب کردی ..