2777
2789

من امسال اولین سالیه که میخام. پشت کنکور بمونم بی هیچ. کتاب و کلاس و هزینه... 

بعد میخام ترمیم ۱۱ و۱۲ بدم اولا که نمیدونم پشت کنکوریا چند درس ترمیم میدن... دوما شاید ترسم. به کنکور و تست بزنم و. یه بیست درصدی بشه

پزشکی میشه آورد اگه معدل بالای ۱۸/۱۹ بیارم؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

معدل ۱۹ ب زبان اسونه وگرنه در واقعیت سخته

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم منطقه؟ولی این فکرو منم پارسال کردم امسالم بهتر از اون نشد آوردن معدل بالا خیلی سخته

من امسال نخوندم. چیچی ۱۷ و خورده ای شد... به گمونم شدنیه... منطقه دو

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

با معدل بالای نوزده با کنکور میانگین سی در پزشکی تعهدی، پیراپزشکی روزانه تیپ یک و رشته های توانبخشی شانس دارین

ترمیم معدل دوازدهم شامل همه‌ی درسها و یازدهم شامل دینی عربی زبان ادبیات زیست و شیمی هست 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

با معدل بالای نوزده با کنکور میانگین سی در پزشکی تعهدی، پیراپزشکی روزانه تیپ یک و رشته های توانبخشی ...

خودم عاشق پرستاریم... پریتاری رو از بچگی دوست داشتم ولی خانوادم. میزارنم تو فشار که. پزشکی بیار... بعد درسای یازدهم. همین شیش تاست؟ منه بیچاره کله یازدهمو از تابستون خوندم

یکم درصداتو بکش بالا اگه افزایش ظرفیت بدن میشه قبول بشی

از تابستون روزی دوساعت وقت گذاشتم برای کنکور

خودم عاشق پرستاریم... پریتاری رو از بچگی دوست داشتم ولی خانوادم. میزارنم تو فشار که. پزشکی بیار... ب ...

بله همین شش تا توی نهایی لحاظ میشه

اشکال نداره اون دو درس تخصصی میتونه زمینه ای برای کنکور باشه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام