2777
2789
عنوان

مامانم گفته تا طرف خونه و ماشین نداشته باشه نمیزارم ازدواج کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست
مامانت درمورد شرایط خاستگار حرف میزنه درحالی شما هنوز ۱۵ سالته؟!!

۱۶ سالمه عزیزم 

بعدش حرفای مادر دخترا هست دیگه درضمن همین ۱۶ ساله شاغله

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله اگر طرف ارث پدری داشته باشه وگرنه با، سن پایین و این درآمدها کدوم جوون میتونه هم ماشین و هم خونه داشته باشه. حالا به فرض که داشت چه تضمینی وجود داره که معیارای اصلی ازدواج ، شخصیت، اخلاق، دست و دلبازی و چشم پاک بودن و راستگویی رو هم داشته باشه؟؟ البته که جوون بودن و خوش تیپی و قدبلند هم از جمله شرایط مامان شماست که طرف باید داشته باشه!

پس حالا، حالا باید منتظر بود تا مادر دهر اونا بزاد😅

عزیزم مامانت بسیار حرف سنجیده و عاقلانه ای زده از همون اول با کسی ازدواج کن از لحاظ اول فرهنگی و دوم مالی خوب باشن میدونی به نظر من آدم با خانواده ای هم سطح خودش ازدواج کنه یا بالاتر از خودش و اشتباه محض هست بخوای با کسی که از خودت پایین تر هست ازدواج کنی یعنی باور کن بعد ازدواج همون خانواده و همسر سطح پایین جوری برات ادا اصول در میارن و می کوبوننت که آدم دلش می خواد سم بخوره بمیره حداقل آدم مادر شوهر پدر شوهرش شخصیت بزرگی باشن که اگر به آدم متلک انداختن بگه طرف یه چیزی حالیش از نظر تحصیلات و.... بالا هست نه اینکه طرف دو کلاس سواد نداره میاد حرف بار آدم میکنه اون لحظه فقط لحظه مرگ آدم هست

والله اگر طرف ارث پدری داشته باشه وگرنه با، سن پایین و این درآمدها کدوم جوون میتونه هم ماشین و هم خو ...

صد درصد برای ازدواج دیر نمیشه 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449