عزیزم من همیشه تو قابلمه درست میکنم خیلی عالی میشه.
روش من : اینکه مرغ کوچیک بگیر بعد تو مرغ فروشی بگو براشکم پر میخوام همونجا بگو برات تمیزش کنن و پوستش آسیب نبینه بعد خودت مجددا تمیزش کن چربیهای پشتش بگیر و بشورش بعدمیتونی با زعفرون و یا هرچیزی مزه دارش کنی و حالا مواد داخل شکمش آماده کن پیاز سرخ کن و زرشک و آلو گردو خردشده داخل پیازها تفت بده بعد رب انار بریز رو مواد با نمک و فلفل اینا بریز تو شکم مرغ و بعد شکم مرغ رو بدوز و گردنش رو هم بدوز و بعد بالها رو به بدن مرغ بچسبون و بانخ محکم ببندش و رانها رو هم به بدن مرغ بچسبون و محکم ببند و حالا مرغ را در تابه بزرگ سرخ کن و حالا در یک قابلمه بزرگ پیاز داغ درست کن و بعد هویج و فلفل دلمه قارچ اضافه کن و بعد رب سرخ کن و نمک و زعفرون اضافه کن و بعد آب جوش بریز و مرغ را در قابلمه بذار طوری آب بریز که تقریبا تانصف مرغت تو آب باشه و برای2-3 ساعت بذار بپزه ولی باید حدود یک ساعت که گذشت مرغ را زیرو رو کنی تا طرف دیگش هم بپزه و همش چک کن تا مرغ ته نگیره. وقتی مرغت پخت و سسش به غلظت رسید نوش جان...