2777
2789

عزیزم من همیشه تو قابلمه درست میکنم خیلی عالی میشه.

روش من :  اینکه مرغ کوچیک بگیر بعد تو مرغ فروشی بگو براشکم پر میخوام همونجا بگو برات تمیزش کنن و پوستش آسیب نبینه بعد خودت مجددا تمیزش کن چربیهای پشتش بگیر و بشورش  بعدمیتونی  با زعفرون و یا هرچیزی مزه دارش کنی و حالا مواد داخل شکمش آماده کن پیاز سرخ کن و زرشک و آلو گردو خردشده داخل پیازها تفت بده بعد رب انار بریز رو مواد با نمک و فلفل اینا بریز تو شکم مرغ و بعد شکم مرغ رو بدوز و گردنش رو هم بدوز و بعد بالها رو به بدن مرغ بچسبون و بانخ محکم ببندش و رانها رو هم به بدن مرغ بچسبون و محکم ببند و حالا مرغ را در تابه بزرگ سرخ کن و حالا در یک قابلمه بزرگ پیاز داغ درست کن و بعد هویج و فلفل دلمه قارچ اضافه کن و بعد رب سرخ کن و نمک و زعفرون اضافه کن و بعد آب جوش بریز و مرغ را در قابلمه بذار طوری آب بریز که تقریبا تانصف مرغت تو آب باشه و برای2-3 ساعت بذار بپزه ولی باید حدود یک ساعت که گذشت مرغ را زیرو رو کنی تا طرف دیگش هم بپزه  و همش چک کن تا مرغ ته نگیره. وقتی مرغت پخت و سسش به غلظت رسید نوش جان...
ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز