2777
2789
عالیه عزیزم. هم برق رو یاد میگیری هم کامپیوتر رو درواقع بعدا هم تو هر دو ززمینه کار میتونی کنی. کا ...

جدی میگین

آخه میگن کار پیدا کردن سخته 

مرسی از حس خوبی ک دادین🫠💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ارشد مهندسی برق از یکی از دانشگاه‌های تراز اول دارم بازار کارش برای خانم‌ها زیاد خوب نیست بعد از کلی تلاش با آزمون استخدامی قبول شدم یه اداره‌ی دولتی که اینجا هم حسابدار و کارگزین و منشی را خیلی باارزش‌تر میدونن تا مهندس برق اگر برگردم به عقب این رشته را انتخاب نمیکنم کلا میرم تجربی دنبال پزشکی و داروسازی اگرم ریاضی باز مهندسی کامپیوتر بازار کارش بهتره

عجببب انشالله ک خیر باشه ممنون ک گفتینن🫂💗

ببین من همش میگم کاش اونموقعی که انتخاب رشته میکردم یکی راهنماییم میکرد در طول تحصیل سخت‌ترین درس‌ها را بین همه ی رشته‌ها خواهی خوند بعد بازار کارش برای خانم‌ها واقعا افتضاحه اگه هوشت خوبه به نظرم کمی بیشتر فکر کن چون انتخاب رشته تحصیلی اهمیتش کمتر از انتخاب همسر نیست اگه یه انتخاب اشتباه داشته باشی تا عمر داری حسرتش به دلت میمونه

ببین من همش میگم کاش اونموقعی که انتخاب رشته میکردم یکی راهنماییم میکرد در طول تحصیل سخت‌ترین درس‌ها ...

ممنون 

بنظرم علاقه هم مهمه 

حالا تصمیممو گرفتم ک برم همین رشته

گلم شما که اینجوری بهش نظر میدی خودت برق خوندی؟ الان شاغلی؟

اره شاغل بودم به راحتی هم کار پیدا کردم ولی فعلا نیستم دارم کارای مهاجرتمو میکنم. ببین حرف شمارو قبول دارم بخوای کار کارمندی کنی واقعا عالی نیست.  ولی مثلا کسایی که پروژه ای کار میکنن راضی تر هستن.  در کل که من ایران موندن رو توصیه نمیکنم تو هر شغلی،  الان فقط کار ازاد خوبه بخوای نگاه کنی.  نباید درس بخونی

اره شاغل بودم به راحتی هم کار پیدا کردم ولی فعلا نیستم دارم کارای مهاجرتمو میکنم. ببین حرف شمارو قبو ...

والا دوستای من هم که تو شرکت‌های خصوصی کار میکردن وضعیتشون بهتر از من نبود خود شما هم شاید اگه کار خوب با درآمد متناسب با تحصیلات و تخصصت داشتی شاید از کارت بیرون نمی‌آمدی 

در هر صورت من وظیفه‌ام دونستم این دوستمون را نسبت به لین رشته آگاه کنم شما هم مطمئنا تجربه‌ی خودت را با توجه به سطح توقعت از کار نوشتی امیدوارم دوستمون بهترین تصمیم را بگیره شما هم در کشور جدید موفق باشی❤️

والا دوستای من هم که تو شرکت‌های خصوصی کار میکردن وضعیتشون بهتر از من نبود خود شما هم شاید اگه کار خ ...

بله درسته.  دیدگاه ها متفاوته کاملا. مثلا شرایط شما از نظرم خوبه به نسبت.

ولی در کل میگم برق به نسبت رشته های دیگه بهتره واقعا شرایط.  خیلی ها کار مرتبط با رشتشون حتی نمیتونن پیدا کنن ولی تخصص برق به هر حال کار هست کمو بیش.  

در کل من میگم اوضاع کار بده،  مثلا همسرم تو یکی از بزرگ ترین شرکت ها کار میکنه ولی همچنان رضایت رو نداره.