2777
2789

، اول آرامش خودتان را حفظ کنید.

- از دید او به موضوع نگاه کنید.

سعی کنید علت عصبانیت او را بفهمید. اینکه آیا روز بدی داشته یا خسته است؟ در مورد موضوع خاصی نگران است؟

- سرزنش نکنید.

کلامی که برای آرام کردن او انتخاب میکنید بسیار مهم است.

- در احترام گذاشتن پافشاری کنید.

حتی اگر  در عصبانیت و دعوه پافشاری کرد، خود را از آن موقعیت خارج کرده و از او بخواهید پس از آرام شدن به صحبت ادامه دهید.

- تصمیم گیری ها را به زمانی دیگر موکول کنید.

- به موقع بحث ها را تمام کنید.

نشانه های ابتدایی خشم را بشناسید. مثلا وقتی صدای طرفین در بحث بالا میرود، فرد مقابل هم طبیعتا با صدای بلند و هیجان صحبت میکند.

- زندگی را به جنگ قدرت تبدیل نکنید.

به دنبال به کرسی نشاندن حرف خود و یا گارد گیری مقابل او نباشید در این شرایط شما دائما از یگدیگر عصبانی هستید.

- ذهن خوانی نکنید.

از جانب پارتنرتان حرف نزنید و قضاوت نکنید. در عوض در مورد احساسات او از او سوال کنید.

- عذرخواهی را معادل ضعف ندانید.

- در شرایط بحرانی از دیگران کمک بگیرید.

بعد همیشه وقتی لحظات خوب میگذرونین بگین رودرو بهش که این رفتارهات فلان روز بابت فلان موضوع اشتباه بوده ویک عذر خواهی و انجام ندادنش بدهکار هستی

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

😆 من بلدم ولی نمیگم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم سگ ولگرد تو خیابون باشه بهتر از اینه که تو ایران زن باشه.این همه حمالی کن از جون و اعصاب و وقت و انرژیت بزن بچه داری کن خونه داری کن آخر یه عنتر آخر شب بیاد زر زر کنه تازه برو ده واحد روشهای اروم کردن اون و پاس کن . گم شن برن با روز سختشون و عصبانیت و هر زهر ماری که داشتن. مگه ما رو صبح تا شب یکی داره باد میزنه که اونا که تایم صبحانه و ناهار و میان وعده شون مشخصه اخر ماه هم حقوق زحمتشونو میگیرن روز سختی داشتن؟ ما که با بچه کوچیک نه ناهارمون معلومه نه صبحونه نه حمام نه خواب نه استراحت باید ناز اونا رو بکشیم؟ خاک تو همچین زندگی ای 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

یک راهکار

وقتی عصبی هستید یا از موضوعی دلخورید

اولا اینکه با صحبت کردن حلش کنید نه با بی محلی و...

هر کدوم از طرفین بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه صحبت کنه راجب اون موضوعی که ناراحته یا مقصر بوده و شخص مقابل موقع حرف زدن اون فقط شنونده باشه

بعد نوبت به اون یکی 

اینطوری سو تفاهم و دلخوری ها برطرف میشه 

بهتره صحبت کنیم و به طرف مقابل اجازه صحبت بدیم

گاهی که عصبانیت خیلی شدیده عیبی نداره که ما کوتاه بیایم و یا این اصول درست تاپیک رو اجرا کنیم 

آدم سگ ولگرد تو خیابون باشه بهتر از اینه که تو ایران زن باشه.این همه حمالی کن از جون و اعصاب و وقت و ...

شما مشخص گذشت هاتون زیاد بوده فقط گذشت کردین از اونطرف با همچین مردی ک میگین بچه دار شدین 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

اره پارتنر منم عصبی نمیشهکلا اخلاقش اینطوریهیک چیزی خیلیی ام رو مخش باشه رها میکنه

خیلی خوبه

همسر من اعصبانی نمیشه مگه خیلی اذیتش کنی که خودشو میزنه 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

شما مشخص گذشت هاتون زیاد بوده فقط گذشت کردین از اونطرف با همچین مردی ک میگین بچه دار شدین

عزیزم مردا قبل از بچه دار شدن رو پیشونیشون ننوشته که بعد از بچه دار شدن چی قراره بشن . ادم از کجا بدونه چی قراره بشه 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

فقط رودرو مشکلات ها باید حل کنن

بله خب مگه من گفتم تلفنی؟

گفتم با حرف 

رو در رو

با صداقت 

مشکلاتتون رو حل کنید 

دلخوری هارو بیان کنید سو تفاهم ها گفته بشه

شایدم من اشتباه متوجه شدم و منظور شما از رو در رو همین بیان مشکلات با گفتگوعه